Снимка: БГНЕС
fallback

Нов случай на смърт в следствения арест е напът отново да разбуни духовете в МВР.

Арестант е починал в Търговище, а при извършения оглед видими следи от насилие не са констатирани, съобщават разследващите.

В момента се извършва аутопсия на починалия, за да се изясни точната причина за смъртта.

32-годишният Кристиян бил задържан в търговищкия арест в средата на септември 2008 г. след акция на варненската и местната полиция.

Това е третият случай на смърт в ареста за по-малко от месец.

Пламен Куцаров почина в патрулка на 21 януари, след като бе задържан от спецполицаи в хода на разследване за отвличане.

Аутопсията на 29-годишния арестант показа, че причината за смъртта е задушаване.

Мъжът бил с качулка без прорези за очите и устата и не е имал достъп на кислород.

Седмица по-рано 60-годишен мъж издъхна в 4-то РПУ.

Мъжът почина вследствие на сърдечна криза, но от опозиционните партии и свидетели твърдяха, че мъжът е бит и арестуван по време на протестите пред парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

ЦВЕТИ ПЕТРОВА

преди 15 години

Преди да започнете да изказвате глупавото си мнение за даден човек,който изобщо не познавате просто се замислете дали един ден и вие няма да сте на негово място...*** прости-без извинение.Първо МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ на съпругата му и близките на Кристиян-той много Ви обичаше...Опитвате се да коментирате нещо за което не сте изобщо в час и изглеждате смешни отстрани.нямам намерение да ви се оправдавам а само ще каже,че с каквото и да се е занимавал той все пак беше само арестант а това не значи непременно престъпник,защото всеки е невинен до докаване на противното и конкретното в неговият случай е,че той почина в съня си вследствие на много тежки заболявания.Тук няма нито полицейско насилие нито пък мафиотска следа,тук става въпрос за полицейско престъпление и престъпление на прокурор и съдебен състав,които мислеха,че е симулант и го обрекоха на смърт.Кристиян Беше в МВР Болница 7 дни в една стая с моят съпруг и всики ден ходех при тях и много добре знам от какво се оплакваше и какво внимание му се обръщеше от докорите и по точно - никъкво,Давах му само приспивателни и нищо за да облекчат болката му.Това си беше чиста безотговорност от тях,затова съветвам близките му да ги съдят до дупка.Ако така се случи с моят съпруг ще ги съдя до край.Затова спрете да коментирате глупости,защото за починалият или хубаво или нищо не се говори..мир на праха му.До съпругата му-ако имаш нужда от нещо,каквото и да е и по което и да е време на ноща ми се обади,вече знаеш коя съм.и не се предавай,бори се и се дръж здраво за живота,защото Той те гледа от горе и те закриля....успех и сили занапред.С уважение....Цвети

37

преди 15 години

Брао на Полицаите от Търговище! Щом арестатът е умрял от смърт, да преместят специялистите в София. Сега шо бандюги се натискат за затвора за да неумират из улиците от бързо летящи оловени предмети. Пусни ги за два месеца, Шефе, и гле кво стаа. Бандетата сами ще се редят на опашка да измират от смърт за да са убави кога тумби обле4ени в 4ерно и с тъмни о4ила ще ги провождат затворени като буркан тръшия за оньо свет, да те светнем, Българино!

36

ицо

преди 15 години

този е престъпник но престъпници са и полицайти .Те не са упълмощени да раздават правосъдие. Какви са тези качулки . прангите са достатъчни,ама не тоя не снася мангизи34. - 13.02 18:17 - Не пишете глупостиОт: гогоПърво за да се размърдат две полицейски управления и да арестуват някого значи работата е дебела. Второ разликата от полицейски участък и следствен арест емного голяма.И трето за да умре вареста и да не го видят ченгетата случайност няма. Съвсем друг е въпроса с потулването . То не еникак лесно и просто. Много дебели *** трябва33. - 13.02 17:26 - Kakto i. . .От: Том_томахавкаПък съдът колко е справедлииив, е нЕАМ дъми брате!Хайде, някой ден да се засечем в Америка, че тука в Бг-то един съд, един пазар на труда, едни далновидни политици, немам дъми.32. - 13.02 17:20 - От: АнонименЛаладжии, лаладжии, България е страна на ланкането, хора умират и ще умират, вече разбирам някой така наречени адвокати в този форум, че хора за който има данни, че са извършили престъпления не трябва да са в арестите, ами господин адвокат, ако вие наричате нещо Диктатура, аз това което вие дрънкате го наричам АНАРХИЯ !!! Питай за това роднините на жертвите от убийства, нарко разпространение, кражби, изнасилвания, грабежи и още и още !!! Ама отиди при тях открито и заяви това твое становище, а не се крий тук като мишок !!!31. - 13.02 17:07 - До *** коментаториОт: ТомовПърво - дали човек е престъпник, го решава само и единствено СЪДЪТ в БЪЛГАРИЯ, а не форумните ***, или фуражконосците, наречени полицаи.Второ - всеки може да умре в районно управление - дори вие, ваши родители, деца, близки. Тогава какво ще пишете по форумите?Трето - ако в една държава фуражконосците решат да раздават правосъдие, без съд и присъда, това се нарича ДИКТАТУРА.Толкова за *** коментатори във форума. Те си знаят кои са.30. - 13.02 16:56 - От: Анонименти какво правиш като видиш престъпник бе,тарикат?29. - 13.02 16:45 - От: АнонименА за смъртните случай в болници, там кво правим ??? Тогава има ли виновен, а ??? Все полицаите ви са виновни, ама умирате от страх като видите жив престъпник и се спотайвате, за да не станете свидетели, тарикати !!!28. - 13.02 16:43 - .От: Louis LogicМи като им се позволява да убиват , защо пък да не убиват , в крайна сметка всеки си прави квото си иска тука , после ги водят на театър , ръкопляскат си един на друг убийците и си карат постарому , виновен до доказване на обратното ... съда да се разпуска , то и без това нищо не вършат , ей го Ушев върна смъртната присъда , ама само за някой (нали всичко се прави наобратно тука :)) ... ако не беше толкова тъжно , щеше да е много смешно.27. - 13.02 16:19 - От: Анониментова че някои е умрял в ареста вече не е новина - напротив новина е които излезне жив от там26. - 13.02 16:00 - От: Анонименумрял-умрял и какво от това? както може да си умре у тях така може и в ареста,най-много да е бил някои пласьор на дрога,убиец на деца... добре че п

fallback