Сезгин Мюмюн. Снимка: БГНЕС
fallback

Софийският районен съд е постановил присъда срещу Сезгин Мюмюн за клевета - глоба от 7500 лева и порицание. Това съобщиха от пресцентъра на партия "Атака".

Председателят на партията Волен Сидеров заведе дело за клевета срещу Мюмюн след публикация в медиите, в която се твърдеше, че "Атака" е получила 1 600 000 лева от ДПС, пише в съобщението.

Dnes.bg припомня, че в началото на 2007 година председателят на Федерация "Справедливост - България" Сезгин Мюмюн лансира в публичното пространство информацията, че Ахмед Емин е предоставил сумата от 1 милион и 600 хиляди лева на Волен Сидеров за подпомагане на предизборната кампания на партия „Атака“.

МВР не разполага с данни, че покойният Ахмед Емин е дал на партия „Атака“ над един милион лева.

Това изтъкна през октомври 2008 година министърът на вътрешните работи Михаил Миков по повод коментарите в медиите във връзка със самоубийството на началника на кабинета на председателя на Движението за права и свободи Ахмед Доган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Иван

преди 15 години

Хаххахахаххаххахахаааа, Щом пише весни ,,Атака,, бъдете 100% сигурни колко са достоверни, т.е. че е лъжа!

48

преди 15 години

Нали знаете кое е най-сладко?:) Това, което ни забраняват, говорейки, че е едва ли не смъртен грях:) Да ви известя: Все повече хора ще гласуват за Атака! Да треперят тези, които не искат да приемат нещата такива, каквито са. Тройката е ясна - тотални грабежи, непукизъм, дори ЕС не е в състояние да ги озапти! Останалите 20-годишни присъстващи като опозиция в Парламента, но никога неотказващи се да продължават да се кандидатират във всички нови избори, са от същото тесто замесени! Те са обременени психически вече, изхабени и деградирали като човеци. Не вярвам да има нормалномислещ човек, който да не се е убедил в това. Този ламтеж, този стремеж към власт, се оказа болестно състояние. От който страда народът на БЪлгария, колкото и нискокачествен да е останал, според думите на поредния кандидат за власт, демонстрирайки пренебрежение към електората, запътил се към урните! Вакуум няма да има - просто нещата ще си дойдат на мястото, но кога е въпрос на съзнанието и събуждането на населението. Народът ТРЯБВА и е длъжен да поиска живота си обратно в свои ръце! и ТОЙ ще го поиска!

47

преди 15 години

Колега ти хубаво си питал СИДЕРОВ от каде са му парите, ама незнам какво си очаквал да ти отговори, какво да ти каже, че са от АХМЕД ДОГАН ли?????

fallback