Апостол Сотиров секунди преди да опита да се самозапали. Снимка: БГНЕС
fallback

Няколко часа след като мъж опита да се самозапали пред сградата на прокуратурата в Пловдив, обвинителният орган реагира и постанови проверка по случая.

Със заповед на окръжния прокурор на Пловдив Андрей Атанасов се възстановява дело срещу заложна къща с обвинение, че е придобила имот на гражданин на драстично намалени цени.

През 2003 г. Сотиров заложил къщата си в Ягодово срещу 3200 лева и с получените средства финансирал предизборната си кампания за кмет на селото.

При погасяването на кредита установил, че имотът му е продаден на трето лице. След пет години делото завършило в полза на лихварите, обясни Апостол Сотиров.

Окръжният прокурор уточни, че ще се провери дали са извършени нужните следствени действия и дали има и други оплаквания срещу заложната къща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Заинтересована

преди 15 години

Ми в по-долните постове пишеше, че и за секс стават...Рекох да проуча дали интригата с извънземни мъжОве си заслужава :)))))Как иначе, ще влезем и ние в новините на днес.бг, дайте да измислим нещо :)))))))))))))))))))

15

ПРОДАВАМ

преди 15 години

Аз по принцип ги продавам за ядене. Много са вкусни. Ако искаш мужко ще ти дам, ама едва ли ще може да те издържа и задоволява.Ако искаш вземи си едно и ако не ти върши работа можеш да го сготвиш.

14

Заинтересована

преди 15 години

Извънземните де...мъжете, имат ли чувства, изпитват ли емоции? Я вкарай някоя данна, че да преценя извънземните по ли стават от земните :))))))))

fallback