Снимка: Булфото
fallback

37-годишен мъж е загубил едното си око след побой в Казанлък, съобщиха от МВР.

Снощи в местното РПУ е получен сигнал от 35-годишна жена, че около 13,00 часа близо до професионалната гимназия в Казанлък три неизвестни лица са нанесли побой на 37-годишен мъж, с когото живеела на съпружески начала.

Вследствие на побоя мъжът е загубил едното си око и с множество контузии по цялото тяло е приет в старозагорската болница, без опасност за живота.

Работата по изясняване на случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

marais

преди 15 години

мисля, че това е станало до механото (или транспорта) ;)

33

Bob

преди 15 години

...тези, които са напуснали и са се махнали от страната, постоянно, тук и навсякъде, злобно плюят по България и, което е още по-просташко и ненормално, по нас, хората които сме си тук???Какъв им е проблемът на тях? Психически или културно-ценностен? Това показва що за хора са всъщност. Оказва се, че каквито и "невменяеми, необразовани, ***, деградирали ***, прости оскотели хора, жалки плюнки, комплексирани нещастници... *** народ" са останали в България, такива и са заминалите в чужбина... ПРОСТО СЪЩИТЕ БЪЛГАРИ... КЪДЕТО И ДА ИДЕШ, НЕ МОЖЕШ ДА ИЗБЯГАШ ОТ ТОВА, КОЕТО СИ!Разбира се, има и много нормални хора, които си работят и тук, и в чужбина, радват се на живота си независимо къде са, но никой от тях не плюе България, защото само продажниците го правят...

32

преди 15 години

Emigrantite,...na vas ne vi za BG,no i na BG ne i za vas taka 4e ne ni zanimavaite prodajnici

fallback