Снимка: БГНЕС
fallback

Антимафиоти проверяват дали престъпната група, в която са участвали застреляният Йордан Цонков-Джиджи и починалият арестант Пламен Куцаров, е замесена в отвличането на бившия президент на футболен клуб „Литекс” Ангел Бончев.

Дарик радио твърди, че освен двамата, за отвличането на Бончев е заподозрян и трети криминално проявен, който е специалист в поръчковите отвличания и има връзка с последните взривове на автомобили в столичния квартал „Манастирски ливади”.

Проверява се дали престъпната група, в която е участвал Джиджи, е действала под разпореждането на известния бос Таки или става дума за банда, която е изпълнявала поръчки на различни хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

fri

преди 15 години

Dancho lipsvash mi bezkraino mnogo!Nikoga niama da te zabravia!Kak shte jiveem bez teb...

12

игришката

преди 15 години

Умрелият вече е бил съгласен да свидетелства в помощ на обвинението и са го арестували, за да го опазят от престъпно екзекутиране, но междувременно...

11

преди 15 години

причинила смъртта на Куцаров, според юристът му. А според мен юристът не смее да каже наистина какво смята, щото ще го нападнат за клевета.... или нещо по лошо. Та, да помислим малко: стандартните качулки, ползвани от МВР-органите, са плетени - тоест, материята пропуска достатъчно количество въздух поне колкото да не пукнеш. За да се стигне до задушаване с летален край, трябва да се прибави още някакво въздействие - не твърдя нищо, ама ако през качулката устата и носа на задържания бъдат покрити с ръка, задушаването е гарантирано, а няма да останат и следи - заради качулката. Правете си изводите. Джокер - качулката сама по себе си далеч не е достатъчна да предизвика смъртоносно задушаване.

fallback