Снимка: БГНЕС
fallback

Починалият след тест с полиграф в полицията Пламен Куцаров и убитият в столичния квартал „Люлин” Йордан Цонков – Джиджи, са участници в групата, извършила отвличане на бизнесмен с прякор Цигането.

Убийството на Цонков е следствие на ареста на Куцаров и представлява разчистване на преките извършители.

Данните на разследващия екип сочат, че починалият Куцаров е един от участниците в отвличането на лице с прякор Цигането.

Разпоредената от прокуратурата фоноскопска експертиза показала, че неговият глас е този, който е водил преговорите за отвличането.

От Института по психология на МВР са съобщили пред Дарик радио, че той не е издържал проверката с детектора на лъжата и даже знае къде е трупът на отвлечения бизнесмен.

Разследващият екип смята още, че отвлеченият бизнесмен е убит, тъй като за него е платен откуп, а вече повече от месец той не се връща в дома си.

В момента, когато е починал, полицаите са водили Куцаров в Дирекция “Противодействие на организираната и тежката престъпност”, за да му бъде повдигнато обвинение за отвличането.

Прокуратурата свързва убийството в "Люлин" на криминално проявения Йордан Цонков с прякор Джиджи с ареста на Пламен Куцаров, като смята, че убитият в "Люлин" е друг от преките извършители на отвличането и че някой разчиства участниците в престъплението след ареста на единия участник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

вест

преди 15 години

всичко се и всичко се следи......

39

anonimno

преди 15 години

(narkoman4eto) e ubit ot boi zashto vednash mediite ne popitat blizkite na mom4eto dali e imal zdravoslovni problemi a pitat mvr mvr triabva da sukrati vsi4kite si slujbi razberete te rukovodat prestupleniata

38

преди 15 години

ЧЕ Е БИЛ ОПИТЕН СТРЕЛЕЦА - ОПИТЕН Е.ГАРАНЦИЯ,ЧЕ Е ОТ СПЕЦ ЧАСТИТЕ НА МВР.

fallback