Снимка: БГНЕС
fallback

В 1 часа след полунощ с линейка в "Пирогов" е докарано момченце на два месеца със счупен череп, съобщиха от лечебното заведение.

Ст. Д. има и контузия на мозъка. Настанен е за лечение в Детската неврохирургия на "Пирогов".

По първоначални данни бащата изтървал сина си неволно на земята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

magika

преди 15 години

както винаги и днес не успяхте да ме изненадате-коментарите ви продължават да са все така *** ,а злобата и простотията безгранични.ако единствено факта,че бащата може би е бил пиян или дрогиран или детенцето починало,а не ,че всичко е плод на нелепа случайност,ви прави щастливи аз мога само да ви съжалявам.защо не се опитате да развиете детективските си способности с една единствена цел,а именно откриването на поне една чертичка по гладките ви мозъци-с повечко късмет барем на аспирин байер може да замязате

48

преди 15 години

Дано се оправи бебенцето,а дали е нещастен инцидент или не -баща му знае. Ние можем само да гадем. Верно има и насилия ,че дори и системни,а и убийства над деца от роднини алкохолици и нерваци,но ние не знаем този случай дали е такъв .Стискам палци да се оправи детенцето ! ! !

47

Гошо Мастиката

преди 15 години

Не вервам тоя чиляк да е бил читав! Нека си каже на колко ракии е бил, та да си изтърве детето. Държал съм бебета, и мои и други, ама като ударим неколко мастики избегвам да го праим, щото нещо не моем да си координирам движенията. Та мислата ми е, че пияни бащи и майки или да не праят бебета, или ако ги имат, да ги не барат, щото се бели праят! Особено па пияните баби, дето пък и ги трепят (справка 4 годишната Михаела от Плевен).

fallback