Снимка: Булфото
fallback

Автобус на градския транспорт блъсна осем коли малко след 13 часа днес и счупи витрина на сграда на бул. "6 септември" в Пловдив.

Според първоначалната информация няма пострадали при инцидента.

Централната пътна артерия на Пловдив обаче е блокирана, а по съседните улици са се образували големи задръствания, съобщава Дарик радио.

Причината за тежкия инцидент е отнемане на предимството на автобуса от страна на водач на лек автомобил, който излизал от малка пресечка на булеварда.

Полицията разследва и версията за отказ на спирачките на автобуса, който се е движел по линия №15 и е собственост на превозвача "Хеброс бус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

също пострадал

преди 15 години

Във вторник на същото място друг автобус от линия 116 ми отне предимство и ми одраска огледалото. В колата беше и 9 месечният ми син с майка си. Реших да не го правя на въпрос за нещо толкова дребно. После се замислих, че шофьорът действаше преднамерено. Искаше да покаже, че той може да мине през мен, защото е голям.

15

преди 15 години

Според това което каза по новините едно момче което е било в една от премазаните коли - двигателя на автобуса е издавал звук - все едно че е бил форсиран от шофьора Емин -сякаш е давал газ вместо да намалява - докато е влачел колите.

14

преди 15 години

Причината е неспазване на правилата от водача на леката кола и незаконно паркираните коли по булеварда. крайно време е глобите да се увеличат драстично а паркирането да става само с такса и то много еисока такса за натоварените участъци

fallback