Снимка: БГНЕС
fallback

Българката Константина Кунева е била залята със сярна киселина в Атина, съобщиха гръцките медии, цитирани от БНР.

Двама неизвестни я нападнали пред дома й.

Жената е приета в критично състояние, с опасност за живота в болница.

Тя е с тежки изгаряния по лицето, главата, ръцете и гърба. Има опасност да загуби зрението си.

Кунева е секретар на Атинския съюз на чистачите и домашните помощници. Предполага се, че тя е наказана за сериозната си синдикална дейност.

За инцидента е информиран гръцкият министър по заетостта.

В болницата, където е на лечение, тя беше посетена от председателя на лявата гръцка партия, който е информирал за нападението гръцкия вътрешен министър Прокопис Павлопулос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

дедо поп

преди 15 години

БЕ гръцките синдикати са я защитавали и подържали тая !!!нали изнужда другите да не искат парите си за труда си!!!*** ***!!!В чужбина ако искаш да те прекарат се запознай със БЪЛГАРИ

23

Цецо

преди 15 години

Когато не сте запознати с нещо защо пишете глупости като номер 9-"Тази жена е защитавала интересите на трудещи се хора предимно чужденци "<--,майка ми работи от 10 год. в Атина и си е тук сега за празниците,когато видяхме това по новините реакцията и беше че това и е било малко на тази ***,която експлоатирала българки и не им плащала по няколко месеца или им плащала мизерни суми .Това че по новините са казали че тя е такава не означава че тя е такава.Например:Казват че политиците работят за доброто на хората,а в действителност хората работят за охолството на политиците.

22

ellinida

преди 15 години

Suglasna sum s nomer 12,kiselinata e bylgarski patent.

fallback