Снимка: БГНЕС
fallback

Двама загинаха в катастрофи през изминалото денонощие, съобщиха от пресслужбата на Съюза на българските автомобилисти.

За последните 24 часа на територията на страната са станали 24 тежки пътнотранспортни произшествия, при които са ранени 30 души.

За района на София са станали 106 леки и 2 тежки произшествия с двама ранени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

x26

преди 15 години

днес изпреварих една жена мн брутално, чак яд ме хвана после, защото със сигурност и изкарах акъла и имаше риск. мисля, че каквито мерки да се вземат нравите не търпят промяна.

2

Nqkoi

преди 15 години

Сменете летните гуми със зимни.Не пестете пари от автомобилни гуми.Животът Ви е по-ценен;Ако гумите са износени,спирането на мокър път изисква повече време,съществува риск от аквапланинг;През зимата потегляйте на дълъг път с пълен резервоар.Носете в багажника вериги против боксуване;Отоплението на автомобила,подгряването на задното стъкло и чистачките трябва да са в пълна изправност;Поставяйте задължително предпазните колани и съобразявайте скоростта с пътната настилка,атмосферните условия и останалите участници в движението;Не употребявайте алкохол преди и по време на пътуване;Не забравяйте!!От 01.11.2008год. е задължително използването на къси светлини дори и през светлата част от денонощието!!

1

преди 15 години

слагайте коланите пускате всичйи светлини и катастрофи няма да има казаха от КАТ габарити мигачи къси дълги

fallback