Снимка: БГНЕС
fallback

Преди полунощ в "Пирогов" е приет 22-годишен мъж, прострелян в левия крак, съобщиха от болницата.

Криминално проявеният И. И. е ранен при скандал с таксиметров шофьор и полицаи на караулката при отклонението от Околовръстния път за Панчарево, съобщиха за Dnes.bg от столичната полиция.

Свадата се разиграла, след като младежът, заедно с момиче, наели такси, но след известно време решили, че няма да си платят сметката, скарали се с шофьора и започнали да трошат стъклата на автомобила.

Веднага след инцидента таксиджията потърсил за съдействие полицаите на караулката.

След кратко преследване 22-годишният мъж е намерен, но при задържането си е оказал съпротива. Единият от полицаите е стрелял във въздуха,  след което и в краката му.

Задържаният младеж е регистриран в МВР за множество грабежи, изнасилване и кражби.

Случаят е предаден на Военната прокуратура, тъй като има използване на оръжие от униформен, поясниха от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

преди 15 години

еййй в тая държава всичко е наопъки,щом браниш общите интереси и изпълняваш своите задължения ще ти съсипят живота, а на тези с огромните криминални досиета само дето не им постилат червени пътеки и не ги награждават с ордени за специални ЗАСЛУГИ

25

anonimen

преди 15 години

sega 6te se zapo4nat edni dela sreshtu policaq vmesto da go nagradatmnogo hora v taq darjava nqmat interes da imame policiq.zaradi edin *** na policaq shte mu skusat nervite

24

nov

преди 15 години

Сега полицаят ще бъде осъден. Как смее да задържа човек който се съпротивлява. Ами Чората и колко други такива пострадаха. В България Престъпниците са на власт, те не може да бъдат задържани , защото се съпротивляват и МОЖЕ ДА БЪДАТ НАРАНЕНИ.

fallback