Инцидентът станал на кръстовище в плодивското село Труд. Снимка: Булфото
fallback

23-годишна жена блъсна пиян пешеходец на кръстовище в плодивското село Труд, съобщиха от пресцентъра на ОДП в Пловдив.

В 20,50 часа в събота лек автомобил „Фолксваген Голф” с водач 23-годишната К. Р. от Пловдив блъснал внезапно излезлия на пътното платно И. А. (на 48 години).

Мъжът, който бил употребил алкохол, е откаран в болница с охлузни рани по главата.

След медицинския преглед пострадалият е освободен за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимка

преди 15 години

...служи за смяна на скоростта по време на движение на автомобила, т.е. докато автомобила е в движение предавките се сменят в съответствие-за намаляване на скороста или за увеличаване на скороста. При спряло превозно средство автомобила се оставя на скорост. Ако някой го ползва за други цели не се учудвам от резултатите...

13

преди 15 години

В с.Труд се кара с 50км / ч. Всички бързат да излязат от селото и или да дадат газ към магистралата или към северна България. Кола караща с 50 и шофьор, който внимава има възможност да реагира и да не удари човек. Трябва да се гледа не само пътя, а цялата обстановка - тротоарите ( ако има такива ), за да не ти изскочи някакъв такъв пиян селянин. Колкото по темата за жените шофьори : скоростния лост се използва не по предназначение, само при спряло МПС !!!

12

Анонимка

преди 15 години

Какво ще кажеш за думите-лекар, професор, доцент, адвокат, съдия?! Все професии практикувани и от жени. И м/у другото като става въпрос за доктор от женски род-казваш доктор Петрова например, а не докторка Петрова, защото второто не е правилно.

fallback