Снимка: БГНЕС
fallback

Полицията проверява версията за убийство на експерта по съдебна медицина проф. Стойчо Раданов, който беше открит обесен на детска катерушка в столичния квартал „Иван Вазов” тази сутрин.

Според първоначалната информация става дума за самоубийство, но засега разследващите не изключват и други версии, съобщи Дарик радио.

76-годишният професор беше ръководител на екипа от петима експерти, които направиха повторна аутопсия на телата на убитите сестри Белнейски.

Според заключенията на неговата експертиза сестрите са били прегазени от автомобил, а не са били изнасилвани.

Проф. Стойчо Раданов беше и съдебен експерт по делото за смъртта на Ангел Димитров – Чората, който почина по време на полицейска акция в Благоевград.

По време на едно от съдебните заседания по случая Раданов каза, че подсъдимите полицаи е трябвало да задържат Чората, но вместо това те са превишили правата си и са го убили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

trb

преди 15 години

stranno ...tozi se "samoubiva" posle slu4aino se samoubiva na dogan edin ot horata.......nai shte e smeshno ako po4nat razsledvaniq sreshtu dps ...i se otkrie neshto i vinoven za vsi4ko se okaje samoubiliq se..ili puk tur4ina dogan butna sestrite puk ve4e vsi4ki koito znaeha sa murtvi?

19

Sledovatel

преди 15 години

Тъй като не се изнасят факти, които няма как да не са известни става очевидна връзката между две "Петъчни" самоубийства! Колко са биоли в Петък не е много ясно! Само тогава са намерени телата! Иначе има много логика да си мисля, че двете "самоубийства са свързани и това на секретаря на Доган не само предхожд но е и причината за следствието: "самоубиването" на упорития професор, отказал да съчинява глупости за първото "самоубийство"! Ето докъде я докарахме! Ако така продължава май най-добре да вземемда се гръмнем или обесим всички! То май натам отиват нещата!

18

123

преди 15 години

Първоначалните данни сочат самоубийство, но експертите отказват да му направят аутопсия защото били негови ученици и затова. Според мен отказват не защото са негови ученици, а защото не искат да му правят компания, тоест да не ги намерят и тях "самоубити" ако открият истината. Мисля че става въпрос за чисто убийство, а не самоубийство.

fallback