Братя Галеви. Снимка: БГНЕС
fallback

Рано тази сутрин в Дупница, Перник и София е започнала съвместна акция на прокуратурата, Националната следствена служба (НСлС), МВР, ДАНС, Агенция "Митници" и Национална агенция за приходите (НАП).

Проверяват се автокъщи, офиси, административни сгради и жилища.

По неофициална информация при операцията са претърсвани имоти, собственост на дупнишките бизнесмени Пламен Галев и Ангел Христов, известни като братя Галеви.

Претърсвания и изземвания се правят в общо 13 обекта.

Целта на операцията е събиране на допълнителни доказателства за престъпления срещу финансовата, данъчната и осигурителната система, извършени от организирана престъпна група.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Асен Проданов, Бурга

преди 15 години

Братя Галеви, както стотиците други мутри са отпадъчния продукт на обществото ни. ***, която руснаците презрително наричат ***. ***, наложили се единствено по пътя на насилието, понеже псевдозаконодателството ни допуска над себе си закона на джунглата. В една нормална държава обаче такива *** не виреят. Въдворяват ги за десетилетия зад решетките при усилено строг режим, което е справедливо и правилно. Другаде, примерно в Китай, директно ги екзекутират без излишно губене на време, което е по-добрия вариант. Защото такива престъпници са като раковите клетки. Не се поддават на лечение. Трябва спешно да ги отстранят от все още живия организъм, за да не го довършат. А тук направо се лигавят с такива бацили. Законодателството ни нагло ги толерира с условни присъди и задкулисни споразумения. Скъпоплатени, алчни адвокати без всякаква съвест ги изкарват невинни и подкупват съдиите с хилядарките на бандитите. Магистратите ни са корумпирани до мозъка на костите и богатеят с кървавите пари на организираната престъпност. Цялата тази безнаказаност стимулира и подхранва престъпността у нас и това е причината тя да ескалира с всеки изминал ден. Не трябва да има никаква милост за такива ***, които убиват, грабят и мамят наред, превръщат ежедневието ни в ад и на всичко отгоре най-арогантно демонстрират свръхскъпи автомобили и имоти, придобити единствено по незаконен начин, чрез насилие и рекет, чрез подкупи и изнудване. Мутрите никога и с нищо не са допринесли за просперитета на държавата, за добруването на хората. Те са *** от ***, ограничени и озлобени психопати, замърсяваща земята и въздуха ни, тровеща живота ни и рушаща имиджа на страната ни.

25

преди 15 години

Ще бъде същото,като с другите братя.......дето ги пуснаха

24

izo

преди 15 години

ni6to niama da napravi darjavata..takiva kato bratiata sa darjavata.vsi4ko e postanovka i ni6to niama da se promeni v dupniza..

fallback