Снимка: Булфото
fallback

Директорът на ботевградската болница Филип Филев е жестоко пребит.

Според председателя на Българския лекарски съюз д-р Андрей Кехайов, Филев е в тежко състояние с множество фрактури.

Инцидентът е станал в 7,50 часа тази сутрин в двора на болницата.

От МВР съобщиха, че нападателите са били двама. Полицията ги издирва.

В момента д-р Филев е настанен в реанимацията на УМБАЛ "Царица Йоанна".

От БЛС изразяват своето дълбоко възмущение от случилото се.

Преди около един месец Филев предупреди, че има опасност общинската болница в Ботевград да бъде приватизирана под масата.

Според него схемата предвижда болницата да се обяви в несъстоятелност, а след това да се продаде на безценица. Управителният съвет на лекарския съюз изрази дълбокото си възмущение от вандалския акт, в нарушение на всички закони и човешки права.

Случващото се е резултат и от провежданите системно опити да се дискредитират българските лекари, се казва в съобщение на лекарския съюз.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

преди 15 години

какво ревете бе бели *** - по 3-4 бона на месец вземате

28

преди 15 години

Ами поръчката е от друг доктор - един корумпиран *** с бяла престилка иска да взмее хляба на другия *** - нещастници мръсни, когато брат ми едва живееше, *** гадни, ми искахте 3000лв нали, а онзи Бусарски в София ако имам пари един ден - ще платя да му се случи същото - и никога повече няма да може да взема. защото ще е безрък. Избивайте се *** мръсни........взаимно си го правите!

27

Руми

преди 15 години

Филев наистина е професионалист,но не и ЛЕКАР /...забравил е Хипократовата клетва.../ Номер 21 - Точно за него НЕ може да се каже, че това е"човек наистина достоен за уважение". Точно той е търговец с човешкото здраве и то един от най-наглите. Звучи грозно , но се радвам за това, което му се е случило.Жалко,че на са му счупили и ръцете!!!.... Уви.... това няма да върне хората , които не са могли да платят четрицифрените му рекети и са останали без своевременна хирургична помощ.

fallback