Миков изрази надежда Стефанов да бъде спасен, за да участва в разкриването на истината. Снимка: БГНЕС
fallback

Побоят над собственика на Frognews Огнян Стефанов е грубо посегателство срещу човек от медийните среди. Полицията прави всичко възможно за разкриване на престъплението. Това заяви министърът на вътрешните работи Михаил Миков пред журналисти след заседанието на Парламентарната група на "Коалиция за България".

Той изрази надежда Стефанов да бъде спасен, за да участва в разкриването на истината.

Миков отказа да коментира слухове, че побоят над Огнян Стефанов е заради публикации в сайта "Опасните  новини".

От "Коалиция за България" посочиха, че ще подкрепят предложение на опозицията парламентът да излезе с декларация, с която да осъди побоя над Огнян Стефанов.

Dnes.bg припомня, че снощи 54-годишният журналист беше пребит жестоко на бул. "Петко Каравелов" в столицата.

Сигналът в МВР е подаден от съпругата на Огнян Стефанов, която го придружавала на излизане от ресторант.

Няколко души, облечени с тъмни дрехи и шапки, са пребили до неузнаваемост колегата с чукове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

X

преди 15 години

Да не беше работил в Мултигруп и "24 часа", да му повярва човек, ама всички знаем за лъжливото овчарче. Малко го понатъртили, за да повярваме по-лесно в какво? Във величието на Румен Петков, който след като отишъл да говори за синтетична дрога с мафията взе да се оправдава и освети дълбоко законспириран агент в структурите на мафията, който от материала е изкаран баш мафиота и то от човек работил в Мултигруп - нямам думи. Същия Румен Петков, след като поговори за синтетична дрога жертва аверчетата братчета-помаци от пътния фонд с великата цел да спре финансирането от ЕС на България и така да удължи властта на мафията. Или може би е много хубав безродника Сергей Станишев, на който автора на "материала" докладва, че Агента на службите се срещал и с предишни шефове на службите /които вероятно са го внедрили в мафията/. Много го е хубав - вися във лифт на мафията един час, ходи на оперативка с шефа Путин и сега ще иде при роднините от еврейския комитет в САЩ, за да затвори кръга и да приключи някоя крупна сделка с крадена стока, може би в полза на България? Свобода на словото в мафиотска държава има само мафията....

41

ivan

преди 15 години

S CHUKOVE BIAT HORA SAMO NA EDIN CHOVEK V BULGARIA-TAKE-TOI E IZVESTEN,CHE NEGOVATA OHRANA BIE S CHUKOVEBRIGADATA NA CHUKOVETE

40

преди 15 години

Ще ги намерите на " Върба в сряда"Мафиотските структури са плъзнали навсякъде.Бедния народ въобще не е в час. Гледам и не вярвам на очите си- Възрастна жена от благодарност целува ръцете на Масларката при посещението и в Сънито.

fallback