Полицаите извършиха обиск в сградата на футболен клуб „Спартак”. Снимка: БГНЕС
fallback

Осем души са задържани при полицейска акция срещу разпространението на наркотици във Варна.

Проверени са най-малко шест различни места в града, сред които стадион „Спартак“, частни домове, увеселителни заведения и финансова къща.

В административната сграда на футболен клуб „Спартак” в петък униформените са извършили обиск.

Ръководителят на футболен клуб „Спартак“ и общински съветник във Варна Иван Славков в момента не е в страната.

По неофициална информация на агенция БГНЕС той е свързван с арестувания преди седмица друг общински съветник във Варна - Веселин Данов.

Dnes.bg припомня, че преди няколко месеца на паркинга пред стадион „Спартак“ бе поставена бомба.

Тя не успя да избухне, защото беше обезвредена навреме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

преди 15 години

OOo Те Работят кажете "БРАВО" на момчетата от полицията. Всеки само оплюва а никой не казва едно голямо "браво!" От години се знае кой дърпа конците на проститтките и наркотиците. Най сетне се мръднаха . Спартак е една машина за пране на пари от наркотици и . и единствения човек - монополист във Варна това е човека с номер на джипчето В 3333 ... черното му отива, дано и в затвора да му го разрешат вместо карираното. А *** - ЕВАЛА, единствените хора който освен за себе си мислят и за другите! Ето това са Бизнесмени. ***: Вие не обичате драгата защото имате деца. Мислете за тях и мачкайте както обикновенно!!

27

преди 15 години

ти от кое измерение падна бе ***.то хубаво че *** мафиоти ама с наркотици и др се занимават във варна.не мислиш ли че *** достатъчно дръпнаха напред че няма да им е до ...пък и доколкото знам от 15 год все едни и същи са по наркотиците и ама ти ъкъл май нямаш или си както казах от др измерение.тва че си чел за вис и сик не значи че същото важи и за ***.не ги защитавам нито се гордея с тях ама не си информиран пич и затова МЪЛЧИ

26

преди 15 години

ami i toia deto izbiagal v turcia 6te go hvanat v kra4ka.rukata MU otdava vsekimu duljimoto .predatelite 6te svur6at po edin jestok na4in,osobeno nacionalnite

fallback