Снимка: БГНЕС
fallback

Малолетен причини тежка катастрофа тази нощ на ул.”Мара Гидик” в Пловдив.

Към 23.30 часа управляваният от него автомобил „Форд Мондео” се блъска в дърво в ляво по посока на движението.

Вследствие на удара 13-годишният шофьор е в болница с черепно-мозъчна травма. Ранени са още 3 деца, които са пътували заедно с него в колата.

Две момчета - на 11 и 14 години, са с контузии по главата и тялото, а 12-годишно момиче е със счупена ръка.

След преглед трите деца са освободени за домашно лечение.

Полицията установява обстоятелствата около инцидента и кой е предоставил автомобила на 4-те деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

117

az

преди 15 години

НАЙ-ХУБАВИЯТ ДЕН Най-хубавият ден - днешният.Най-голямата спънка - страхът.Най-лесното нещо - да се заблудиш.Най-голямата грешка - да паднеш духом.Коренът на всички злини - егоизмът.Най-хубавото развлечение - работата.Най-лошото поражение - отчаянието.Най-добрите учители децата.Най-голямото щастие да си полезен на другите.Най-неприятният недостатък лошото настроение.Най-красивият подарък прошката .Най-добрата защита усмивката.Най-доброто лекарство оптимизмът.Най-мощната сила на света вярата.Най-стимулиращият дар надеждата.Единствената реалност любовта.ето това е единствената реалност !

116

соц. реалист

преди 15 години

а без пари не можеш да си купиш нищо от изброеното.

115

Qu vadis Domine ???

преди 15 години

Определено си прав.Безотговорността на родителите, като цяло е под всякаква критика.И описаното по горе,не е по страшно от това, което вече сме чували и това което предстои. После когато стане белята се търси виновния, но кой знае кой е. Възмущаваме се на 13 годишни подкарали автомобил. Вина имат родителите, а децата копират родителите. Още от детската градина се започва с лаковете, гримовете и червилата и кучурите на косата както при момичетат, така и при момчетата. В първи клас още за първия официален училищен празник сме със прически и извадени все едно от някой некерман. Децата имат лъскави джиесеми, които много често струват 3 пъти от заплатата на учителите им, имат супермощни компютри, маркови дрехи. В 5 клас вече излизат по дискотеки и се прибират мъртвопияни и опазил ги Бог вече опиват и първото забранено вещество. В детската градина си правят каквото си искат , в училището също - отасят се с тези, които им наливат акъл в главите като с *** т. е Създават си училищна джунгла. И жалкото е, че при толкова очевадни факти никой не се СТРЯСКА и не се пита, какво става с нащите деца или ЗАЩО СТАВА- отговорит е един - ИМАТ ВСИЧКО! Жалко, е че само коментираме по форумите, но е много трудно на този етап да се направи кавото и дае за да се променят нещата. Живеем в едно материално общество в което ценностите липсват за съжаление! С пари можеш да купиш къща, но не и дом. С пари можеш да купиш часовник, но не и време. С пари можеш да купиш легло, но не и сън. С пари можеш да купиш книга, но не и знание. С пари можеш да купиш лекар, но не и здраве. С пари можеш да купиш положение, но не и уважение. С пари можеш да купиш кръв, но не и живот.

fallback