Снимка: Булфото
fallback

Антимафиоти са открили тази сутрин в гората край Петрич нива с канабис, оградена с жив плет, съобщи ОДП-Благоевград.

В къща в местността "Ляшница" е открита изградена специална постройка, която се ползвала като сушилня за марихуаната. В сградата са монтирани скари и печки за сушенето на наркотичното растение.

Нивата е била снабдена със система за капково напояване. Стопаните са направили затворен цикъл за производство на суха маса марихуана, се посочва в съобщението.

На мястото са били открити две жени, на 61 и 64 години, които работят там. Жените отделяли листата от стъблата
на канабиса. Едната от тях е собственик на имота.

При обиска са намерени незаконно притежавана ловна пушка, газов пистолет, пригоден за боен, както и патрони за двете оръжия. Мястото се пазело от кучета.

Районът е под полицейска охрана. Полицаите са иззели 400 корена индийски коноп от нивата с площ един декар, а от сушилнята са прибрани 30 килограма полусуха марихуана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

paranoja

преди 15 години

хахаха гошето го отнесе доста. абсолютно съм съгласен за синтетиката, по добре прасе да си дера от колкото да църкам разни фети(не че не го прая от време на време де) и ся ко пак ше поскъпне прасука и ше са чудя ква манагуа да прая... еееей сами на водят към синтетиката ей, народа иска разпускане не само с аколхол-той е агресия, масака си е разпускане

20

laynovoz

преди 15 години

аз съм на 19, токущо завърших училище и пуша само трева от 4-5 години. Сигурен съм, ама просто съм обеден, че културата ми е със сигурност по голяма и това, че си на 30 не те прави по-умен. Човекът си е глупав и на 50, когато не се е образовал когато е трябвало. А това, че си бил отритнат, когато си бил тийнеджър или нещо такова, не са ти виновни сегашните. Ти си ***, говориш как другите били плямпали много, а ти си същият. Коя истина е по реална, твоята или моята? Не се мисли за най-могъщия, човекът, който може да съди всекиго.

19

thebrainless

преди 15 години

Има едно развитие на пазара на дрога и то е да бъде заменено всичко със синтетични *** от кото се печели значително по-добре. След време предпочитам децата ми да пушат марихуана, вместо да се друсат с легалните дроги - цигари и алкохол.

fallback