Преобръщайки се, колата на "Бърза помощ" била ударена и от бял Форд. Снимка: БГНЕС
fallback

Линейка и Фолксваген се сблъскаха на кръстовището на бул. "Васил Левски" и ул "Гурко".

Колата се движела по "Гурко", когато на кръстовището ударила движещата се по булевард "Васил Левски" линейка, съобщиха от МВР.

В резултат на удара линейката, която превозвала жена с инсулт, се е преобърнала няколко пъти.

Преобръщайки се, колата на "Бърза помощ" била ударена и от бял Форд.

Няма информация за състоянието на жената, откарана е във Военна болница.

По първоначална информация виновник за катастрофата е шофьорът на автомобила, тъй като не дал предимство на линейката.

През следващите два часа движението по бул. "Васил Левски" ще остане затворено, съобщиха от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

176

преди 15 години

KATO VI CHETA GLUPOSTITE - HEM MI SE PLACHE , HEM MI E SMESHNO.BALGARIA E EDNA.NQMA ZNACHENIE KOI OT KADE E.STIGA STE SE DELILI NA SOFIQNCI I PROVINCIALISTI.ZATOVA *** SA EDINNI, ZASHTOTO NE MISLQT KATO NAS.NACHINAT NI NA MISLENE MNOGO E DEFEKTEN.

175

преди 15 години

вие, гражданята, сте умрели от глад, ако не сме ние селяните.Иска ви се като при социализма, селяните да бачкат за стотинки по цял ден на полето, че да ви е евтина храната, а вие по цял ден да се правите, че работите в някоя канцелария или да поркате в цеха с бригадира, докато директора оправя някоя засукана секретарка.Но времената се менят. Ако искате по-малко селяни в градовете, не бъдете нахални и се лишете от университетите си, в които и без това 90% селяни учат. Ако имаше строителен университет в Бургас или Варна, а защо не например в Слънчев бряг, нямаше да се налага на хиляди младежи да живеят в мизерия и да хрантутят разни алчни бабишкери, като им плащат по 400-500 лв/месец за таван. Да не споменаваме и съдебната система. За да си защити правата от разни грабители и от най-забутаното село на собственик му се налага да ходи до софия. Баба ми, само за периода от октомври до май, пътува 4 пъти до софия. Да не мислите, че й е много кеф на жената? Но й се налага, защото разни мошеници в поземлената комисия "работят" екипи със софиянци и заграбват колкото може повече земи.

174

wayne1981

преди 15 години

Абе вие *** сте страшно дебелокожа ***, директно ви се казва да си ходите по нивите, а вие ни се правите на недоразбрали и си говорите квото си знаете, естествено че подбивате пазара на труда, готови сте да работите за сравнително малки пари само и само да сте тука, теглите заеми като *** за да купите някое маломерно жилище ако може да е до 90кв, някои пасат 99г и вече сте хванали господ за шлифера. На вас може да ви харесва този живот, ама мен не ми харесва.... и не се обесявайте че основно софийските коли са правели простотии по пътищата защото като доидете тука гледата първо да смените регистрацията на кошницата със СА ( изчерпахте С-тата)... твърдите че сте високо квалифицирани, а не можете да пишете на български, пишете на разна шльокавица дето сте се научили от постояно чаткане на работното място докато сте злобно обсъждали с някои ваш земляк кой колко пари има или какво си купил....

fallback