Момичето твърди, че е изнасилено на селската спирка в Маслиново. Снимка: Булфото
fallback

16-годишно момиче от хасковското село Маслиново е подало жалба в полицията, че е било изнасилено, съобщиха от МВР.

Сигналът в хасковската полиция е поданен 15 часа след инцидента.

В жалбата си момичето твърди, че била изнасилена в петък сутринта на автобусна спирка в Маслиново.

Тя обвинява 23-годишен мъж от кърджалийското село Чуково.

Той е обявен за общодържавно издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

181

преди 15 години

*** жена така и не схвана основното:1. Никой не оневинява насилието - то е престъпление във всяка негова форма.2. Има индивиди които не са съгласни с точка 1 но това НЕ СА ВСИЧКИ МЪЖЕ (И ЖЕНИ) без изключение.3. Да провокираш (с облекло или по друг начин) индивидите от точка 2 означава в буквалния смисъл .. търсиш си го.4. Ех тези предразсъдъци ... 'мъжете това' ... 'жените онова' ...Евала на 179 (hot girl). Доказателство че има жени и жени. Това е еманципацията както аз я разбирам. Не се води по модата, по това което правят 'другите' и по 'приятелките' си, а си има глава на раменете, разсъждава независимо и има стабилна ценностна система. И още нещо, разголват се тези жени които не могат да се обличат. Всеизвестно е че една добре облечена жена е много по-сексапилна и уважавана от разсъблечената. Но не всяка може да се облича. По-лесно е да се разголи.Колкото до статията, може да е изнасилена може да си го е търсила. Това няма как да знаем. Факт е че има в България има много изнасилени жени. Не защото са си го търсили. Това се дължи както на правосъдие, така и на все по-липсващата ценностна система. Ценностната система се съсипва както от мъжете така и от жените. Което означава че за всяко насилие са виновни както мъжете така и жените. Т.е. обществото. Виновни сме и е излишно да се опитваме да прехвърляме вината. Въпроса е по-скоро как да противодействаме. С провокативно облекло и държание, наркотици и секс ... надали ...

180

преди 15 години

Искам да кажа, че случката е ужасяваща и че няма обстоятелство, което да оневини насилника. Няма никакво значение как е облечено момичето, абсолютно нищо не оправдава насилниците. Относно коментарите - изключително ограничени хора са изказали мнения, които не биха правили чест дори на неграмотно дете от малцинствена група. Прочетох някои коментари за болести и платени момичета - това е оксиморон ! Платените момичета НИКОГА не правят каквото и да е било без предпазни средства. Дори и *** "работят" винаги с презервативи. Шанса да се заразиш с нещо от е равен може би на 1 %.

179

hot girl

преди 15 години

Съгласявам се с написаното с главни букви и отивам да си избивам комплексите другаде ... след малко! А относно реалността - ами реалността е, че на тази възраст си учех уроците и наблюдавах какви ги вършат другите и точно така натрупах някакъв макар и не точно личен опит. А в случая с моите приятелки не казвам някаква лична тайна, а нещо, което те самите разказваха насам и натам, дори едната се гордееше с факта, че е била изнасилена?!Съгласна съм, че да се правя на отворена по форумите, не е моята силна страна, най-малкото защото не го искам. За мое съжаление обаче ти явно изобщо не си схванала онова, което се опитвам да кажа всъщност. А то е, че ако и аз тръгна да правя необмислени неща, и на мен ще ми се случат неприятни случки, разбра ли? Ако аз навън провокирам така, както примерно провокирах теб тук, мислиш ли, че няма да си го отнеса??? Не казвам, че няма абсолютно невинни жертви на престъпления, но разбери, че човек трябва да може сам да се грижи за сигурността си, като не предприема излишни рискове, само за да бъде като останалите, защото хормоните са твърде много или не знам си защо!Не казвам и, че няма невинни жертви на престъпления, които цял живот остават травмирани, но примерно аз, когато съм сама с един мъж, много добре преценям какви сигнали изпращам към него, понякога предпочитам да ме сметне за някаква куха лейка, пред това да реши, че съм от онези тип жени, които желаят секс, но просто не искат да си го признаят! Хайде, лек ден сега и по-малко отрицателни емоции, аз отивам да спя! :)))

fallback