Снимка: БГНЕС
fallback

Лидерът на Атака Волен Сидеров, заедно с още няколко депутати от Атака, са се събрали на протест пред 3 РПУ София, в чиято сграда са премиерът, вътрешният министър и директора на столичната полиция.

Депутатите от Атака носят плакати с надписи: "Миков кога ще уволниш биячите от МВР" и "Станишев, знае ли ПЕС, че биеш евродепутати?".

Междувременно прокуратурата вече е връчила обвинителни актове на Ивайло Нинов за хулиганство и на Любомир Линков за противозаконно възпрепятстване органите на реда.

Двамата бяха задържани при безредиците на ъгъла на бул. Васил Левски и ул. Оборище на 30 юли т.г. по време на протестните действия на "Атака" срещу кабинета.

Тогава хората на Волен твърдяха, че полицейските действия спрямо активистите са незаконни и са били подложени на насилие.

Евродепутатът Димитър Стоянов даже се оплака пред Dnes.bg, че е бит от полицаите.

От МВР пък заявиха, че доведеният син на лидера на "Атака", е възпрепятствал органите на реда и затова е бил задържан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

преди 15 години

Ако някой от Бурса има земя в България - тя е открадната по време на турското робство, така че по право не му принадлежи - напротив, сигурно освен за кражбата е виновен и за убийства и други зверства. Така че ако някой от Бурса има земя в България, по-добре да забрави за нея и да си мълчи, защото едва ли има достойнство да се извини за злодеянията на дедите си, а да се каже нещо друго в такъв случай е неуместно.Има хора в България, които не са забравили историята си и никога няма да я забравят.

56

Националист клони къ

преди 15 години

*** челмари, се повече и повече ме дразните одете си в Резандия, нямате никаква собствена(законна) земя в БГ идва нова вълна, нацията започва да се събужда и времето ви е малко. Относно за МВР и определеното тук РПУ - оставки!

55

svetla

преди 15 години

ти продължаваш да се дразниш -защо...какво те боли ??/-щом се подписва с търско име и се пъ4и ,4е е тър4ин и обижда ,4е ние българите сме ***,и пр.смятам ,4е нямя работа в БГ.,а аз съм българка и не се срамувам като такава дори името не ми е сменено,а е българско вси4ко е запазено при мен докато при вас в Бурс -какво запазихте..земите ???някъде 4етох статистика,4е като сте се изселвали вси4ко сте продавали още да пиша ли та ти си запозната по-добре и от мен.....искаш ли да ти пиша с добро сърце -имш го..трябва да си добър 4овек и зтова ти давам емеила ми-se4ko_61abv.bg ако искаш пиши ми и аз ще се свържа с теб за да си поговорим за неща които може би не са за форум,а може и да си хвана приятелка от бг.-помисли си и пиши

fallback