Снимка: Булфото
fallback

Водещият на "Сблъсък" Иван Христов е предизвикал катастрофа в Стара Загора.

Инцидентът е станал преди четири дни, но досега е крит от МВР, пише вестник "Нощен Труд".

Иван управлявал "Ситроен Берлинго", минал в лентата за насрещно движение и се блъснал в насрещно движещ се боклукчийски камион "Ивеко".

Няма пострадали, само леки материални щети по двата автомобила.

При проверка за алкохол дрегерът отчел 2,25 промила.

Шофьорската книжка на Иван е отнета, по случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

160

гражданка

преди 15 години

Чудя се на ръководството на btv, дали обръща внимание и търси отговорност на такива водещи, като Иван и Андрей, които с целда бъдат по-оригинални, говорят глупости: "А, сега следват пет минуте реклама, за да смените памперсите на децата и на 70 годишните баби"

159

Ефективна присъда

преди 15 години

И на него ли трябва да му се размине щото е направил много за българските шоу програми. Да за ефективна присъда и на него и на Максим! Въпреки, съдията, който твърди, че Максим нямало да се превъзпита по този начин?!? Присъдата им е за тези, които са навън и се изкушават да карат пияни на надрусани. Щом е известна личност трябва да си го отнесе за назидание иначе всеки с малко по-висок социален статус ще кара пиян/надрусан, ще ни гази като мухи и с малко кинти на корумпираната съдебна система ще се измъква условно. Трябва да се даде ясен сигнал, че това е недопустимо защото и ние и децата ни сме застрашени на пътя от такива *** !

158

Shitstorm

преди 15 години

Нищо особено, почерпил се човека. Какво толкова. Да не е само той , дето кара пил? Има хиляди като него, но какво от това? Да има санкции от които да не им се пие ... НЯМА. Да има адекватни последствия за тях след като са ги хванали... също НЯМА. Тогава какво само си чешат езиците бил пил.... ами да пие щом е жаден. По радостна новина би била пиян се утрепа в дърво или падна в дере и изгоря. Така ще съм спокоен, че поне един убиец се е кацил днес в колата си.

fallback