Началникът на РПУ-Приморско Красимир Димов. Снимка: вестник "24 часа"
fallback

Началникът на РПУ-Приморско Красимир Димов може да бъде уволнен заради недопустимото си поведение във вторник рано сутринта, когато беше убит Тодор Стоев от Бургас.

Димов се оказа ключов свидетел на убийството, след като бившият му колега Евгени Ганев застреля с един куршум в главата 23-годишното момче.

По данни, снети от свидетели началникът на РПУ-то си тръгнал секунди след екзекуцията.

Дори не направил опит да задържи колегата си или да сигнализира в най- близкото поделение на МВР.

Директорът на ОДП- Бургас Васил Едрев каза, че в момента срещу Димов тече вътрешна проверка, за да се установи доколко поведението на полицай № 1 в Приморско съответства на поста, който заема.

Според колеги-полицаи не е допустимо началник на полицейско управление да пие до 6 часа сутринта и след това да отиде на работа.

Dnes.bg припомня, че в ранните сутрешни часове на 5 август, 23-годишен младеж бе застрелян в бургаското бистро "Бохеми".

Жертвата - Тодор Стоев, бе убит с боен пистолет в лявата част на челото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

kim

преди 15 години

Деградирал псевдо-полицай, "безценен кадър" пръкнал се от Скотланд ярд, пърдон... от великото РПУ"Нефтохим".., люлка на полицейски колоси. Ограничен, т.е. определено ***, елементарно-речетативен, с перманентен дъх на алкохол, определено циничен и радващ се на глупашки шегици, страхливо и диво върто-комбалник, с много лош вкус към облеклото - шеф пък с риза за 3.60 с ДДС все пак е грозно..., с свито като кокоше дирник усте - то и Калигула го описват с тънки устни, ама аналогията с тоя *** не я бива......да продължа ли? ОК . Моравите петна по бузите са белег на авитаминоза типична за алкохолиците... Поста "Началник"...и т.н. са символ на дълго и качествено гъзоблизство, нещо най-нормално за полицейските среди.... Е, спирам с прилагателните. Все пак, безспорно е, че тоя "антимафиот" е нагъл, безочлив ***, който трбва да прекара поне 5 г. в панделата, а сетне да влачи синия си по най-тихите селски улички...някъде в пълна анонимност....

68

popo

преди 15 години

Ивах ти и запе4ената истoря.един умрял, друг стрелял, трети пoркал, пoсле един убит, друг разкрит а третиа пoкрит,след това един ве4е си лежи, друг шъ иде да лежи а третиа шъ продължава да лъжеЕее, ех: в на4алото беше словото , а накрая оловото

67

neam misli

преди 15 години

vah ti i zape4enata istoria.edin umrial, drug strelial, treti porkal, posle edin ubit, edin razkrit i edni pokrit

fallback