Румен Динев - Декстър. Снимка: mvr
fallback

"Декстър, обади се! Дано си жив и здрав."

С тези думи вече 16 дни близки и приятели издирват 28-годишния Румен Димитров Динев.

За последно фотографът бил забелязан да се качва в колата си "Пежо 206", и оттогава - ни вест, ни кост.

Младият мъж е с постоянен адрес в столичния ж.к. “Младост”.

На 21 юли напуснал вилата си в кв. “Симеоново” и оттогава следите му се губят.

Румен, известен с прякора си Декстър, е висок 180 см, слаб, с кафяви очи, леко чуплива къса черна коса и продълговато лице. Облича се спортно.

"Сега единствено ни остава да стискаме палци", казват приятелите му пред вестник "Труд".

В издирването му участват полицаи от 6-то РПУ, по неофициална информация по случая работят и антимафиоти от ГДБОП.

16 дни по-късно мобилният телефон на Динев остава изключен, няма изчезнали негови вещи, не се теглени пари и от банковата му сметка.

Из цялата страна вече са разлепени плакати със снимки на изчезналия фотограф.

Полицията умолява гражданите, които разполагат с информация за Румен Динев, да се обадят на тел. 166, 982-17-60, 982-17-55 или в най-близкото РПУ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

Vixi

преди 15 години

Фотографът Румен Динев, известен като Dexter, е бил премазан от влак на 21 юли тази година - същият ден, в който той изчезна.Близки и приятели, които започнаха да го издирват обаче, продължиха издирването два месеца след изчезването му, тъй като не са знаели за смъртта му, съобщава в."24 часа".Причината за недоразумението е, че в продължение на 60 денонощия чиновник от Транспортна полиция не е отбелязал мъртвеца в базата данни с трупове с неустановена самоличност на МВР.Така два месеца близките на 28-годишния фотограф Румен Динев трепереха за съдбата му, а трупът му е бил в моргата в столицата.Скандалното развитие на случая става на 19 септември.Предния ден служителят от Транспортната полиция вкарва в компютъра данните за млад мъж, блъснат от влак край гара Костенец. Издирвачите правят бърза проверка и решават, че е твърде вероятно мъртвият да е Румен Динев.На следващия ден те се обаждат на баща му Димитър и му показват три снимки за да разпознае синът му.Трупът е бил жестоко обезобразен от удара и поради тази причина на близките са показани само три снимки.Родителите казват, че най-вероятно става дума за синът им. Двамата родители дават кръвна проба за ДНК-експертиза.Дни по-късно експертизата потвърждава, че убитият е именно Румен Динев.

90

доналд дък

преди 15 години

мъртъв е

89

доналд дък

преди 15 години

ако Румен не е в България а гърция румъния или сърбия то там не мойеш да стои6 пове4е от 3 месеца затова 6те 4акам 21.10 тогава стават 3 месеца и ако румен о6те го няма 6те се поразровя пове4е из разни други места и 6те видя дали може да се направи не6то пове4е!

fallback