Снимка: БГНЕС
fallback

Убитият тази сутрин в Бургас Тодор Стоев /23 год./ е седял на една от външните пейки пред заведението заедно със свой приятел.

Жертвата е убита с боен пистолет в лявата част на челото.

В резултат на бързите издирвателни мероприятия е задържан предполагаемия извършител на убийството – 49-годишния Евгени Ганев от Бургас, който е седял с простреляния на масата.

Ганев е бивш полицай, служил е в отдел "Икономическа полиция" в града.

В нощта на убийството е празнувал рожден ден.

На празника са присъствали и действащи полицаи при ОДП Бургас.

По данни на полицията бистро "Бохеми" е 4-тото заведение, което компанията е посетила във фаталната нощ.

По време на разпита Галев е отричал той да е извършил убийството.

Назначени са биологична, дактилоскопична и физико-химична експертиза.

Продължава огледът на местопроизшествието и разпитите на свидетели за изясняване на мотивите за
убийството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

преди 15 години

Голям мерак имам свободно да се продава оръжие ама като гледам колко психопати има и за най-дребен скандал се вадят пищове скоро няма да стане

17

преди 15 години

Трябва лица, които често употребяват алкохол да им се отнема оръжието и правото да имат такова. Това много лесно може да стане, като ако е хванат да кара пиян да му се отнема оръжието, ако съсед или съпругата му или някой друг се оплаче от пиянството му да му се отнема оръжието и т.н. Така хем тези които имат оръжие ще се замислят преди да седнат зад волана пили, хем и много жени на полицаи, военни и т.н. ще си отдъхнат от треса, винаги когато се напият съпрузите им дали няма да извадят пушката или пистолета и да направят някоя бела.

16

Fiandara

преди 15 години

Просто вече нямам думи...какви са тези времена, какви са тези хора!!! Трябва да внимаваш, за да не настъпиш някой в дискотека, за да не погледнеш някой и той да си въобрази, че го гледаш лошо,защото видиш ли, може да изкара пистолет и да те просне на място...просто ей така...защото няма какво друго да направи, безсилен е....

fallback