Дани Милев смята да се обърне към прокуратурата след нелепия инцидент. Снимка: Булфото
fallback

Преди броени дни в заведение в Костинброд музикантът Дани Милев е получил отровен коктейл вместо поръчана от него водка, съобщи пресаташето му Ани Халваджиян.

Само късметът го е спасил да не погълне парещата напитка, която обаче обгорила езика и горната му устна.

По-страшното е, че ако Дани е избързал с отпиването, течността щяла да изгори гърлото и хранопровода му и в най-добрия случай той нямаше да може да пее повече, коментира Халваджиян.

Нелепостта на цялата случка се състои в това, че вместо маркова водка сервитьорката наляла в чашата на Милев препарат за миялна машина.

След като лично управителят разпознал течността като препарат, който използват за миене, друга сервитьорка обяснила на Дани, че сипват въпросната течност в стъклена бутилка от водка защото ... разяждала пластмасовите шишета.

След като забелязал, че нещо не е наред с вкуса на „алкохола”, Милев мигновено изплюл глътката на земята, с което предизвикал почудата на съпругата и приятелите си, сред които- един от готвачите на заведението.

След Дани и готвачът опитал напитката и също я изплюл.

На финала и управителят на костинбродското заведение опитал от чашата на Милев и след кратък размисъл установил, че клиентът е получил препарат за миялни машини.

Собствениците на заведението обаче били категорични: нищо кой знае какво не се случило, след като той не е погълнал отровната напитка.

Върхът на наглостта обаче била получената сметка, в която „съвестно“ била отбелязана и водката- препарат.

След целия този абсурд Дани Милев съобщил на собствениците на бар „Ра”, че ще ги съди и дори им предложил извънсъдебно споразумение, което включва финансова компенсация за него.

Те обаче отказали, така че композиторът смята да се обърне към прокуратурата, която да потърси отговорност от немарливите собственици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

milami

преди 15 години

Независимо дали това се случва с Дани Милев или който и да било, време е да се научим да си отстояваме правата като клиенти.

40

преди 15 години

Не ми е ясно какво общо има тоя *** със Дани Милев в случая.Дани Милев е пял много преди азис. Но уви музиката която е правил и пял не е много слушана "стила" защото не е няква изпростяла чалга... Но уви група Хадес одавна се разпаднаха :SА сега като пее в по различен стил и някой завистливи "конкуренцията" са видяли, че може да пее човека са си казали "Тва е България значи може сичко и никога няма виновни. Какво ми пречи да го напраа..."

39

emigrantkata

преди 15 години

ne6to ne proumqvam-kakav e toz preparat za miqlni ma6ini,tolkova silen 4e da raszqjda plastmasovi 6i6eta,mi te v kakva ypakovka go kypyvat?az polzvam za miqlnata tabletki ili prah,koito e na vid kato praha za prane,ima o6te edin te4en preparat,koito ne se polzva vinagi-v zavisimost ot tabletkite dali go ima kato sastavka vatre ili ne i toi se prodava v plastmasovi bytilki kato veroto,probvala sam vsi4ki preparati za miqlni.naistina ne proumqvam kak 6te e tolkova silen,4e da povrejda plastmasata-tova e ravnostoino na kiselina.

fallback