Преди броени дни в заведение в Костинброд музикантът Дани Милев е получил отровен коктейл вместо поръчана от него водка, съобщи пресаташето му Ани Халваджиян.

Само късметът го е спасил да не погълне парещата напитка, която обаче обгорила езика и горната му устна.

По-страшното е, че ако Дани е избързал с отпиването, течността щяла да изгори гърлото и хранопровода му и в най-добрия случай той нямаше да може да пее повече, коментира Халваджиян.

Нелепостта на цялата случка се състои в това, че вместо маркова водка сервитьорката наляла в чашата на Милев препарат за миялна машина.

След като лично управителят разпознал течността като препарат, който използват за миене, друга сервитьорка обяснила на Дани, че сипват въпросната течност в стъклена бутилка от водка защото ... разяждала пластмасовите шишета.

След като забелязал, че нещо не е наред с вкуса на „алкохола”, Милев мигновено изплюл глътката на земята, с което предизвикал почудата на съпругата и приятелите си, сред които- един от готвачите на заведението.

След Дани и готвачът опитал напитката и също я изплюл.

На финала и управителят на костинбродското заведение опитал от чашата на Милев и след кратък размисъл установил, че клиентът е получил препарат за миялни машини.

Собствениците на заведението обаче били категорични: нищо кой знае какво не се случило, след като той не е погълнал отровната напитка.

Върхът на наглостта обаче била получената сметка, в която „съвестно“ била отбелязана и водката- препарат.

След целия този абсурд Дани Милев съобщил на собствениците на бар „Ра”, че ще ги съди и дори им предложил извънсъдебно споразумение, което включва финансова компенсация за него.

Те обаче отказали, така че композиторът смята да се обърне към прокуратурата, която да потърси отговорност от немарливите собственици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase