Около 1 грам хероин е бил открит в колата на 22-годишен бургазлия, съобщиха от полицията в морския град. Мъжът е задържан със заповед за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Второ РПУ Бургас.

Полицаи от РПУ Царево по сигнал са извършили претърсване на частен дом в Царево, обитаван от 25 годишния Р.В. от с. Варвара, като са иззели суха листна маса, реагирала при извършения полеви тест на канабис.

Малко по-късно е извършено претърсване и на заведение "Кошарите" в месността "Гората" край с. Варвара и на района около заведението, като е иззета суха и сурова листна маса - канабис и бучка с бледо жълтеникав цвят, реагирала при извършения полеви тест на амфетамин.

Точното количество на намерените наркотични вещества е в процес на установяване. Работата по случаите продължава от служители на РПУ Царево.

По сигнал служители от РПУ Средец са намерили в зеленчукова градина, собственост на 54 годишна жена, разположена в с. Момина църква, около 10 кв.м. площ засадена с канабис.

Растенията са изкоренени и иззети. Точното им количество е в процес на уточняване. Работата по изясняване на лицата, съпричастни към деянието продължава от служители на РПУ Средец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase