Снимка: Булфото
fallback

Двама младежи на 18 години са в кома след жестока катастрофа в Габрово. Инцидентът е станал снощи на булевард “Хемус”.

Според основната версия за катастрофата, младежите са си устроили гонка с друг автомобил. При надпреварата са се блъснали челно в идващ микробус.

За да бъдат извадени и спасени ранените от колата, пожарната служба е използвала специална техника.

Пострадалите са настанени в реанимацията на болницата в Габрово с опасност за живота.

Ранени са и двама мъже, пътували в микробуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

...

преди 15 години

До всички писали злобни коментари: дали щяхте да злорадствате толкова, ако се беше случило на ваш близък?! Дали вие самите спазвате всички точки от правилника? Лесно е да говорите за другите без да гледате себе си, лесно е да обвинявате без да сте запознати с подробностите!!! Не можете ли да съобразите, че тези коментари ще ги четат роднините и приятелите на момчетата? Говорите за единен народ и утопична държава, а случи ли се подобна трагедия нападате и разкъсвате жертвите!Осъзнайте се малко! Не казвам, че момчетата не са виновни, но фактът, че ги познавам и че не ги срещам живи и здрави по центъра ме натъжава..Никой не заслужава подобна участ и нека се молим да се оправят, и след всичките травми да живеят отново като пълноценни хора!Митаци, обичаме ви!!! ;(

66

преди 15 години

то камери е добре да се сложат, но трябва и законите да се променят.Като ги хванат тези гъзарчетата да карат с превишена скорост, колкото е превишението, толкова часа обществено полезен труд.Да се направят и общински телевизии и да излъчват кадри - например как кварталния гъзар събира хартийки или мете улицата.Само тогава ще се научат да карат според правилника и ограниченията.

65

преди 15 години

Лесно е да кажеш мри на някой който не познаваш!Поставете се на мястото на родителите,които страдат.(Едно дете реши ли да прави нещо,не можеш да го спреш.)Мисля че трябва по телевизията да се излъчват пълни и обстойни репортажи на катастрофите без цензура,със всички подробности!Само това е начина за мен да се наплашат децата,за да им дойде ума в главата и да не карат като !Едно време и аз съм карал така,кажете ми кой не го е правил.....?!(Само че тогава колите бяха мръсни каруци и най-много да се потрошиш,а сега 160-180км/ч е нормална скорост).Миналата година(2007) по пътищата се избиха около 1200 човека по статистика на КАТ(средно по 3 човека на ден,и то все млади хора на не повече от 30г.).Дайте гласност на проблема,той е един от най-сериозните в наши дни!Помислете над това!

fallback