Софиянката е осъждана за кражби и за измами. Снимка: Булфото
fallback

Гастрольорка- майстор на измамите задържаха в сряда кюстендилски полицаи, съобщи говорителят на ОДП – Кюстендил.

35-годишната софиянка М. К. отмъкнала пенсията на възрастна жена от село Долно Уйно, докато „гастролирала“ из Кюстендилско и се разхождала с приятеля си в селото.

Двамата поискали да си налеят вода от дома на възрастната жена.

Тя ги въвела в кухнята си, а след като си тръгнали, установила, че липсва пенсията й - парите били на масата.

Двойката измамници е установена, а парите са върнати на собственичката, съобщиха от ОДП.

Служителите на реда в Кюстендил установили, че софиянката е известна на полицията в много краища на страната като извършителка на голям брой кражби и измами.

Тя е осъждана за кражби и за измами, изтърпяла е и ефективна присъда неотдавна за измама.

Задържана е за 24 часа в РПУ - Кюстендил. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

селянин

преди 15 години

не разбирам от къде тръгна *** крадла и стигна до софия и провинцията софия е град като всички останали само дето е най мръсен и грозен а това че бабати е софиянка виж сам как е било а иначе велико търново е истинската българска столица софия е рожба на русия и по точно По време на Руско-турската война от 1877-1878 г. София е освободена на 4 януари 1878 г. (23 декември 1877 г. стар стил) от руски части, под командването на генерал Йосиф Гурко. По това време градът има 11 649 жители, от които 56% българи, 30% евреи, 7% турци и 6% роми.[3]На 20 октомври 1878 г. от Пловдив в София се премества седалището на Временното руско управление, а на 3 април (22 март стар стил) 1879 г. по предложение на Марин Дринов Учредителното събрание избира София за столица на Княжество България (датата 4 април е обявена за празник на София). В резултат на това броят на жителите нараства по-бързо в сравнение с другите български градове, главно от вътрешната миграция.

64

до 63

преди 15 години

Господинът "гражданин" първо да се научи как се пише селянин, а не селианин

63

умри у кофите

преди 15 години

Абе селианин *** и неграмотен , не само си *** ами си краино *** и *** .Като се пишеш за българин се научи :1-во да пишеш на кирилица (тъй наречен роден език) .2-ро си стой в долната провинция и оди дроби зеле до хамбара .3-то не се прави на компетентен (какъвто не си) .4-то *** ти мнение може да си го запазиш за себе си и да изгниеш на село .

fallback