Снимка: Булфото
fallback

Пловдивската полиция арестува млад мъж от село Ягодово, който е заподозрян в отвличане и побой на бившата си приятелка.

Преди няколко дни той нахълтал в дома на жената в Пловдив, насилил я и я вкарал в колата си, след което я закарал извън града и й нанесъл побой.

След това я е откарал пред болницата и избягал.

Предполага се, че мъжът е действал по този начин от ревност.

Това е вторият подобен случай през последния месец.

Преди време мъж от Асеновград отвлече бившата си приятелка и след като я пребил, я остригал, заради това, че не искала да поднови връзката си с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

мъж

преди 15 години

Абе що биеш жената, бутния от балкона -нещастен случай или я разкарай. То е.и учи насита няма. Всяка една жена може да те преметне. То жената човек ли е.Пробвай да я уважаваш и ако няма ефект бий и дузпата ,че иначе рога за украса.

34

lili

преди 15 години

Жал ми е за жените, които живеят с насилници и търпят дълго време това.Но и в двата посочени в статията случай, жените се опитали да се отърват от откачалките.Би трябвало в такива случай, биячите да излевават не по малко от 10 години. При повторно провинение - поне 20.Веднъж едно бивше мое гадже се напи и без причина ми отвъртя шамар, но такъв, че не часове след това не знаех къде съм. Добре, че бяхме на гости в приятели и се отървах само с един. От тях разбрах, че редовно е пребивал предишните си приятелки.Събрах си нещата и се прибрах при родителите ми. А щеше да се женим и дори правехме опити за дете. Оня направи пътека до нас да ми се моли да се върна. Наложи се да изключвам телефона през нощта. На баща ми му писна. И един ден тоя престана да звъни.След една година го срещнах и разбрах, че тате и чичо са го спукали от бой и докато са го млатели са го карали да повтаря "Повече никога няма да удрям жена".Баща ми само веднъж е бил жена през живота си, но смятам че тя си го е заслужавала. Хванал е една ***, докато се е опитвала да го джоби.

33

преди 15 години

Bravo, be 31! I za blagodarnost shte se sdobiesh s takiva roga, che shte ti e trudno da gi nosish! Ama ponezhe si takav umnik, dori niama da razberesh kak te e razkrasila zhena ti!

fallback