Ива и Дими. Снимка: Булфото
fallback

Димитър Екимов е бил сам по време на катастрофата, при която загина, твърди в интервю за агенция "Блиц" съпругата му Ива Екимова.

По думите й, Дими не е участвал в състезания с мотори.

"Ако имаше такова нещо, отдавна да се е разшумяло. Щяха да го надушат, да се пише. Как да се скрие - нали участват и други хора?!", казва още съпругата на загиналия музикант.

Според нея, Екимов бил сам и излязъл заради мотора си, който взел от КАТ преди дни.

От полицията й обяснили, че причината за инцидента е прекалено високата скорост.

Ива Екимова твърди, че винаги е била против хобито на съпруга си -  моторите, но така и не са се разбрали по този въпрос.

Тя обясни, че не знае за липсващата част от машината. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

113

sisi

преди 15 години

Направо се изумявам от коментарите.Жена му с какво била облечена,той какъв гинеколог бил.Как може?Хора засрамете се!Отиде си още един добър човек лека му пръст!Нека да почива в мир и дано тъам където е сега да е едно прекрасно място наречено рай!

112

гр пловдив

преди 15 години

ПОСЛЕДНО СБОГОМ . ДЪЛБОК ПОКЛОН .

111

г-жа велчева гр п

преди 15 години

много харесвах дими и ива като двойка,като хора. ива аз съм твоя фенка от тв.канал.познават те малки и големи.дълбоко сам убедена,че ти не заслужаваше такава съдба а сащо и вашето дете.искам дате подкрепя в този труден момент.бади силна и на простащината отговаряй с мълчание.това е истината горчивата истина да бъдеш силна.само господ може да съди,защото никои не е застрахован.

fallback