Снимка: БГНЕС
fallback

Благоевградски полицаи задържаха гръцка гражданка, избягала от съпруга си, съобщиха от МВР.

На 14 май в полицията е получен сигнал от служител на бензиностанция в града, че гъркиня заредила бензин и отказва да плати.

Изпратеният на място полицейски екип установил, че В. Г. /на 33 години/ се държи неадекватно и отказва да плати зареденото гориво.

С нея в автомобила пътували петте й малолетни деца на възраст от 2 до 12 години.

След направена справка е установено, че жената е избягала от съпруга си и е обявена за издирване.

На децата е предоставена полицейска закрила, а майката е настанена в Дом за временно настаняване до пристигане на представители на гръцкото посолство и на съпруга й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

преди 15 години

Така си говорите празни приказки. Само догадки и предположения, а всъщност никой не знае защо е избягала

13

преди 15 години

жената е умствено изостанала и явно съпругът й я е тормозел

12

преди 15 години

Съгласен съм, че не е съвсем вярно, че няма как да се стигне до 5 деца. Имайки в предвид онзи австриец, който имаше и повече от дъщеря си. Но според мен, това в нейния случай, може да се случи само на хора нямащи никаква вяра в собствените си възможности - черногледи хора, с отрицателно мислене. Много психологи в такъв случай казват, че такава жена, дори да не е с този мъж, все ще намери някой, който да я тормози. И има много истина в това. Скоро се запознах с едно момиче на 28 години, която е пребивана от баща си и до момента. Когато я попитаха, защо ен си тръгне от тях, тя казва, че не може да го направи заради майка си и брат си. Те нямало да го разберат, въпреки че до момента не взимали ничия страна по въпроса. Според нея, тя няма да получава повече от 500лв, където и да работи. Тя мисли, че никога няма да бъде щастлива, и е права ако не промени мисленето си...за последното което знам от нея, че са я уволнили, защото откраднала няколко протмонета и чанти от работното си място. На въпроса "Защо го направи?", отговора бил нещо от сорта - "Пушат ми се цигари!!!" ...Не, че не е невъзможно една жена да търпи унижения 12 години и да роди 5 деца в насилие, просто не мога да проумея как се стига до там!!!

fallback