Снимка: Булфото
fallback

Един човек загина, а друг е в тежко състояние при голям пожар в столицата в петък привечер.

37-годишната жена почина във ВМА, където бе настанена за лечение, след като скочи от сградата за да се спаси от пламъците.

Жената имаше тежка черепно- мозъчна травма.

Мъжът, на 43 години, е настанен в Института за спешна медицинска помощ “Пирогов”. Той има комбинирана травма - гърди, корем и крайници,интубиран е и е в противошоковата зала на болницата.

Двете момиченца – Ивайла на 14 години и Теодора на 11 години са в добро състояние, но са под лекарско наблюдение в детската клиника на „Пирогов”.

Ужасяващият пожар избухна на улица "Самуил" № 80.

При инцидента има и петима обгазени. Сред тях са две деца, един възрастен мъж и семейство.

По всяка вероятност пожарът е предизвикан от запалено барбекю на една от терасите на сградата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Станимир Митев

преди 15 години

( Пожарната дойде за 5 мин., а от спрените коли не можеше да мине??? ) ...Абе, ти в час ли си ми кажи :) какво споменаваш ( 11.09 в САЩ ) ..типично, по бългасрки бай гайновски манталитет ,тръгнал да разказва ,че бил на мястото и гледал :) ти ли беше един от всички ,които са снимали с моблините си телефони .:) ..и другото което е, да съм казал конктетно че е виновна пожарната ?? чети и асимилирaй правилно :) Виновни са управниците ,които продължават да крадат ,строят вили с басейни на твоя и на моя гръб :) защо са виновни ...та ние вече дори нямаме армия :) решиха ,че нямаме нужда от такава ..нали сме в европа :) ще лежим на чужд гръб :) да не говорим ,че трябва да се обучат хора ..специални отряди за бързо реагиране ...хора, които има навсякъде в цял свят ..специални спасителни отряди ....аааа...може и да има такива в Бг ....?

17

BG AMERIKANEC

преди 15 години

TEZI KOITO ZHIVEJAT IZVAN BG NJAMA DA VI OPRAVJAT KOCINATA. OPRAVETE SI JA SAMI; NO NE VJARVAM, CE TOVA STE STANE, ZASTOTO DORI SAVETI NE ZHELAETE DA PRIEMETE.

16

Гошо

преди 15 години

Абе, ти защо не си стоя в САЩ да си набираш 911;( Да, там не скачат от 6 етаж а направо от небостъргачите и не по 2-3 , а по стотина (11.09.) Аз живея наблизо и видях всичко. Ония , семейството не бяха се обадили на пожарната, обади се един до мен, като видя дима. А те скочиха на покрива на съседната кооперация, залепена до тяхната и който е по нисък. Височината не беше повече от 3 метра. Пожарната дойде за 5 мин., а от спрените коли не можеше да мине. Само знаете да лаете. Все в чужбина ви окото. Ми направете и БГ такава, не чакайте наготово.

fallback