Снимка: Булфото
fallback

Бомба e избухнала снощи на първия етаж в жилищна кооперация на ул. ”Пробуда” в Бургас.

Самоделното взривно устройство е разбило прозорци и врати, няма жертви.

На един от етажите се намира домът на Кристиян Коджуклиев – приближен на несебърския наркобос Митьо Очите.

Според разследващите става въпрос за сплашване.

Районът около взрива е отцепен от екипи на ДОТИ и сектор „Борба с организираната престъпност”.

През април 2007 г. Митьо Очите и голямата част от неговата бригада бяха арестувани, и след споразумения със съда в момента са в затвора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

anonimen

преди 15 години

"А Кристиян доколкото съм чувал в момента е просто един наркоман и много отдавна не е доверен човек на Митьо.."pi4,ia kaji neshto pove4e 4e sum bil okolo tozi 4ovek i me interesuva do kakvo polojenie e stignal........????????????

9

преди 15 години

ако не си разбрал в Бургас селското население е едва 15% а в София селяните са 60%-тоест пришълци от селата.. Масово от селата и Български селяни и турски и *** катуни... Ти да си виждал някога каруца в Бургас? Да си виждал хиляди кучета по улиците на Бургас? Да си виждал *** около блоковете като в София?.. София в момента е най-мръсния и селски град бе.. Само днес по новините казаха ,че 200 хиляди коли напускат София и хората за празниците се прибирали по селата.. Ти да си видял осъден престъпник в София? Няма и да видиш щото и съдиите ви и полицаите ви са селяни..

8

koral

преди 15 години

Всички ги е страх. Щото ако имаше полиция на мястото си нямаше да си развяват байряка. Ами те полицайте и те семейства имат и ги е страх-щеги хванат и после ги пускат. Всички искат да са добре с мутрите.До сега един не се е опълчил срещу тях. Вижте какво пише Щпигел братята галеви слизат с пищов на кръста- за респект а те са бивши ченгета и съм и оставили патлаците за самозащите от кой ами от такива като тях.

fallback