Снимка: Булфото
fallback

Тежък инцидент е станал на Околовръстното шосе на София, близо до с. Кривина

Според първоначалните данни се е взривил резервоар на товарен автомобил УАЗ. 

Единият от пътуващите в автомобила е загинал, а шофьорът е откаран в "Пирогов", съобщиха от МВР.

Мъжът, който е пътувал в товарния автомобил, е скочил в движение, но се е ударил в мантинелата край платното и така е починал.

На мястото на инцидента, който е станал около 14.00 часа, са екипи на пожарната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Спасов

преди 16 години

Първо такова не6то като товарен автомобил УАЗ няма, има микробус както се нарича сега.А за коментарите......къде видяхте автобус УАЗ???

12

Emo

преди 16 години

не ми ги хвалете шофьорите на градския. заради тяхната хитрина се събират по 5 на последната спирка на автобуса, а хората чакат по 30-40 мин и после се блъскат като сардини в консерва. ако пътувате по някоя от линиите групови автобуси (пр. 94) ще забележите как пристигат по 3-4, още по-зле е ако пътувате линиите с автобуси фантоми - 76 и т.н.на предпоследната спирка на въпросния 76, в 8.30 вечерта (т.е. няма задръстване), в посока към последната спирка преминават 8!!! коли, а нито една в обратната. говоря за интервал от 30 мин след преминаването на първата от серията и общо 45 чакане от моя страна (имаше хора когато отидох на спирката). и това не е изолиран случай.

11

felice

преди 16 години

Абе тва да си шофьор в СКГТ било направо присъда, а?? Не пикаеш, не сереш, другото го правят в движение... Анонимен, те много онеправдани, ми давай да се редуваме да ги сменяме, поне да не стискат по цяла смяна :)) Вместо да ни обясняваш това, което от тъпотията си не разбираш, по-добре не пиши нищо. Предполагам, че имат време и за тоалетна, и за цигари (преди и след курса), а като ги гледам как идват на салкъми по 5-6 автобуса един след друг, май и за карти имат време ;) А ако е толкова зле, никой не ги кара насила да работят там, нали?Бог да прости човека, много нелепата смърт (не че има "лепа" де). Толкова по темата.

fallback