Снимка: Булфото
fallback

Окръжната прокуратура – Благоевград разпореди конфискация на около 15 скъпоструващи автомобили, внесени у нас по контрабандния канал от Западна Европа през Кулата, съобщи директорът на полицията в Благоевград комисар Константин Титянов.

Колите, са внесени у нас с фалшиви документи за произход, с пренабити номера на двигателите и след това са препродавани по няколко пъти, коментира Титянов.

Прокуратурата досега е образувала 30 предварителни проверки срещу лица, съпричастни в аферата с трафика на крадени автомобили.

Разследвани са длъжностни лица-митнически служители, гранични полицаи, нотариуси и известни бизнесмени от цялата страна.

В края на декември гръмна аферата с лимузините.

Тогава благоевградските полицаи иззеха автомобила на известната българска манекенка Цеци Красимирова.

Аудито, модел "А8", е внесено в страната през митнически пункт "Кулата" и е обмитено в митница "Калотина".

През периода 2001–2002 година оттам е минавал незаконен канал за внос на коли, в който са участвали трима митничари, съобщиха от МВР.

Установено е, че автомобилът е внесен с фалшиви документи за произход, като първоначално е бил собственост на известен софиянец, от когото манекенката по-късно го купила.

Впоследствие любимата на Косьо Самоковеца обяви, че скъпото возило не е нейно, а на шефа на БФС Боби Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Наско

преди 16 години

Много говорите за класи , според вас всеки *** с мерцедес ли бмв е от класа.Наще псевдо бизнесмени с пари от партията каква класа са ?Всичко е лечимо, но не и простотията

48

преди 16 години

Повечето от българските бизнесмени са доказани гейове и предпочитат силна ръка пред нежна жена.

47

преди 16 години

В смисъл?

fallback