Инцидентът с учителката се е разиграл в Хранителния технуким в Пловив. Снимка: www.geocities.com/thvp_pv
fallback

Учителка по английски от Хранителния техникум в Пловдив е бита и заплашвана с изнасилване от свои ученици от трети курс по време на час.

Жената е била ритана и има синини по гръдния кош, стана ясно на заседание на Комисията за борба с противоообществените прояви.

Преподавателката обаче не се е обърнала към полицията или прокуратурата, а се е оплакала само пред комисията.

Съобщила е за случилото се и на директора на Техникума, който пък наредил проверка на работата й с обвинение за некачествено справяне със задълженията й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

97

преди 15 години

санкции за родителите, ама солени, а директорът -вън, заедно с министъра

96

УЧИТЕЛ

преди 16 години

Извинявам се за правописните грешки, но треперя от възмущение пред тази история.

95

УЧИТЕЛ

преди 16 години

Аз съм учител и макар че не съм имала подобни проблеми, а работя в предимно мъжко училище, ще подкрепя тук колегите си, защото днешнште ученици са аругантни точно защото им липсва домашнота възпитание и на второ място, простата ни държава урони по безподобен начин авторитета на учителя. Може ли ученици със скъпи коли, ненавършили дори годините за да имат право да управляват возилата си, със скъпи телефони с камери и други записващи устройства и всичко това осигурено от собствените им родители, които сигурно им обещават и да им купят дипломи ако не им стигне мозък да завършат нормално - да имат поведение, различно от това на тези простаци /без извинение/. Прави са тези, които са писали по-надолу, че и директора трябва да се срита, защото освен да въртят далавери с училищни пари, друго нищо не правят. Те са по-страхливи и от учителите, защото са прибрали парите на родители на такива прости и невъзпитани ученици, които на всяка цена трябва да завършат средно образование, защото висшето вече им е купено. Ето това е България, а това са поколенията, които ще я довършат тотално.

fallback