24-годишната българка бе освободена от карабинерите. Снимка: Курсор
fallback

24-годишна българка бе освободена от карабинерите в южноиталианския град Салерно. Тя е била държана като заложница от свои сънародници и заставена да проституира, съобщава DW.

Българката бе намерена от карабинерите, затворена в апартамент от нейни сънародници - българско семейство, коeто контролиралo търговия с проститутки. Сводниците я откупили от свои съучастници в България за 570 евро.

Сводниците излъгали жертвата си, че в Италия тя ще работи като домашна помощница или гледачка на възрастни хора срещу добро заплащане.

За да припечели повече, жертвата оставила в родината си двете си деца и съпруг.

Щом пристигнала в Италия младата жена се озовала в заробено положение- заключена в жилище, където живеели и малолетните деца на сводниците.

Карабинерите съобщават, че жертвата била малтретирана при всеки опит да се съпротивлява на участта си на бяла робиня.

Жертвата е настанена в жилище под протекция на властите, а сънародниците й се издирват за отвличане, трафик на хора и проституция, отбелязва DW.

На 25 март тази година агенция Ройтерс съобщи, че италианската полиция е спасила две български момичета от цирк в южна Италия, в който едната от тях е трябвало да плува в басейн с пирани, а другата- да стои в контейнер със змии и тарантули.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

ivan rosata

преди 15 години

tq ako e iskala da sa nqma koi da q spre

31

преди 16 години

просто е знаела за какво отива...

30

преди 16 години

абсолютно съм съгласна;браво

fallback