Главният секретар на МВР Валентин Петров. Снимка: БГНЕС
fallback

Главният секретар на МВР Валентин Петров ще внесе в съда иск за завеждане на дела за клевета срещу Ваньо Танов и Атанас Атанасов.

Петров упълномощил адвокати, които да съберат и подготвят необходимите документи и да внесат иска.

Повод за делата са изявленията на бившите директори на ГДБОП и на НСС.

Тъмносиният депутат заяви, че главният секретар на МВР Валентин Петров трябва да бъде отстранен, тъй като е много близък с Иван Иванов.

Бившият директор на ГДБОП Ваньо Танов пък каза за Петров, че е корумпиран и лъже.

Скандалът с бившия директор на ГДБОП Иван Иванов избухна, след като на 13 март депутатът от ДСБ Атанас Атанасов внесе при главния прокурор Борис Велчев сигнал с данни, че Иванов предупреждавал собственици на фирми за разследвания и проверки срещу тях.

В петък, в Dnes.bg публикувахме стенограмата на част от разговорите на Иванов с бизнесмени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

НФБ

преди 16 години

Един шеф на МВР дава само заповеди за внедряване на къртици в подземният свят , но никога не контактува самият той със шефовете на мафията...Винаги има предпазни бушони по веригата...Но кардиналите от нашето МВР и ДС си създадоха мафията...СИК, ВИС...ИПОН....777...Момчетата бяха само лицето, но зад тях стояха шефовете с пагони и стройните структури на силовото министерство...

16

секретен сътрудник

преди 16 години

Ген.Атанасов беше шеф на контраразузнаването! Тази служба на раздава паспорти,нито на Куйович,нито на никого.....Паспортите ги раздава и прави полицията.Ако не ти е ясно-контраразузнаването се занимава просто казано със чуждите шпиони в България.....Куйович си е един криминален престъпник и въобще не е било работа на Аатанасов да се занимава с него....Било е на Вальо Петров и Иван Иванов,които и тогава си бяха полицаи.....от некадърните.

15

преди 16 години

толкова неграмотен човек, като теб, не бях виждал! И мнението ти е толкова грамотно! Колкото до виновните- няма да има... Справка: Р. Овч.

fallback