Телефонните измамници все още намират жертви. Снимка: АMY
fallback

Поредена телефонна измама по познатата вече схема е станала с жител на град Сеново, Русенско. На 81-годишен мъж се обадил непознат, който се представил за „следовател Георги Георгиев”.

Той обяснил на възрастния мъж, че зет му е претърпял транспортно произшествие и е убил човек. За да го освободят от ареста, трябва да бъдат предадени 1500 лева.

Възрастният човек приготвил парите и ги предал на уговорената среща край Сеново, но чак след това се обадил в полицията. Престъплението се разследва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

gandoni

преди 16 години

Абе дайте ми и на мен някой телефонен номер бе , че ми трябват 2000 - 3000 лв. Не бъдете егоисти !

22

Анонимния

преди 16 години

Добре де....като толкова много ви се обаждат и се опитват да ви измамят.........защо не се престрашите и не кажете това в полицията......бъдете сигурни, че там /в полицията/ все още има хора които наистина искат да си вършат работата но........без съдеиствие от Вас не СТАВА...............дано ме разберете правилно...

21

Нона

преди 16 години

Старите хора, особено по селата, са доста наивни. Помня, че разни *** често идваха у дома на село да предлагат на дядо и баба дини и пъпеши за старо желязо или овча вълна - нещо като "Кон за кокошка". Баща ми толкова се беше разсърдил, че забрани на баща си и майка си да "Търгуват" с ***. Мошениците нямат срам дори от белите коси!

fallback