Снимка: Булфото
fallback

Министърът на вътрешните работи Румен Петков трябва да бъде арестуван, тъй като е извършил престъпление против правосъдието, каза пред Дарик радио депутатът от ДСБ и бивш директор на НСС генерал Атанас Атанасов.

 „Защо разследването върви надолу, а не нагоре? Нека да разследват, да привличат към отговорност, когото искат от МВР, но обществото има очакване да бъде арестуван Румен Петков, а не Иван Иванов”, допълни ген. Атанасов.

Този човек е извършил престъпление към правосъдието като е покровителствал един служител, който е работил за сивата икономика, каза още депутатът.

Според него информацията за Иванов е била докладвана на Румен Петков, но “той не е предприел действие според закона”.

Атанасов добави, че според него има натиск върху прокуратурата и върху службите, които се занимават със случая на арестувания антимафиот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

5q

преди 16 години

Като чета коментарите тука за тоя грозен ***...и си мисля,че народа масово е избодалял, щом може да харесва престъпният комунистически тип дето има висящи присъди, а на министър си играе. Как може въобще човек с висящи присъди да е министър ?!? Това само в България е възможно,никъде другаде. Всички бивши соц.страни се отърваха един път за винаги от комунизма и ком.партийте си, а тук ??? - само ние *** останахме да си го караме по старо му. Мноого *** народ сме,за съжаление. Да търпим такова тъпо и лакомо *** в парламента и политиката въобще...ние сме луди. Не народ, а ***! Е това сме верно. Да го махат това пикаещо ***, че ни грози страната най-малко с тая *** и грозна четвъртита глава.

80

преди 16 години

hahaha toq e egati piqnicata...i poneje nqma cenzyra na "egati"vtorata bykva e "Б"

79

преди 16 години

hahaha toq e egati piqnicata...i poneje nqma cenzyra na "egati"vtorata bykva e "Б"

fallback