Шофьорът на джипа. Снимка: Булфото
fallback

Майка и дете са пострадали при катастрофа на булевардите "Евлоги Георгиев" и "Янко Сакъзов" в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Катастрофата е станала към 15 часа в петък, когато майката и детето са пресичали улицата и са били блъснати от джип на пътеката.

Според информация на Булфото, майката и детето са пресичали кръстовището пред маршрутка, спряла на червен светофар, когато джипът удря малкото момче.

Детето е настанено в „Пирогов”. То е в тежко състояние, с фрактура на черепа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

I

преди 16 години

Ти за колегата много си се загрижил нещо, аз като му гледам тъпата и нехайна физиономия дреме му на ролбара, дано и твоята не е като неговата, но според изказването ти май си приличате.Жалко за детенцето, ама цялата ни нация е от ей такива парвенюта и *** - откраднали 1 милион и аре на джипарата. Това безхаберие ще ни погуби.Днес чета по вестниците други гадости. След трагедията със запалените вагони сеирджиите дето успяли да се спасят, седяли от страни и снимали с жсм-чета, а вътре 8 души са изгаряли в този момент. После дошли бакшиши и като най-мръсни хиени искали пари за да закарат хората до най-близкото селище. Мародери нещастни. Като за капак на трагедията дошла пожарната и нема вода братче. Не сме народ, а ***

48

anonimen

преди 16 години

Какви глупости пишат тук!!!!!!!! На какъв червен светофар е спряла маршрутката????????? Както и джипа!!!!!!!! Бяха зад мантинелата на трамвайната спирка в посока към паметника Левски. Що за идиотщина? А този Joe, ако ми е мъж, ще му откъсна празната кратуна, която носи на раменете си без да знае защо му е. Там е спирка на трамвай такъв и освен това има пешеходна пътека, което означава, че се кара с доста повишено внимание. Особено, ако виждаш, че е спряла и маршрутка!!!!!! Само един *** може да направи подобно изказване! Да, и аз ежедневно виждам как жените не смеят да пресекат с децата си, защото подобни не зачитата нито пешеходни пътеки, нито спирки.

47

преди 16 години

Първо никъде не пише,че е на пешеходна пътека,второ ако има акъл трябва да изчака маршрутката или да мине след нея тогава да се огледа от страната на идващите автомобили и ако е сигурно тогава да пресича,да не говорим,че когато е с дете очите й трябва да са на 4 посоки

fallback