Димитър Манолов. Снимка: БГНЕС
fallback

Личният компютър и 300 лева от касата на входа са откраднати от дома на вицепрезидента на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов.

Инцидентът е станал в четвъртък, а кражбата е извършена без взлом и е третата за период от година и два месеца в дома на Манолов.

Предположенията му са, че компютърът е откраднат заради ценната информация, която се съдържа в него.

Манолов даде пример със сериозни данни за "Кремиковци", които лично е събирал от цял свят.

„Освен "Кремиковци" има и други неща, които предполагам, че засягат и други хора“, каза той и допълни, че разследването по първите два обира на дома му са прекратени с прокурорско решение, защото не са намерени извършителите.

„Това не е обикновена квартирна кражба, входът, в който живея, е обиран три пъти и трите пъти това е моят дом. Не съм си правил труда да проверявам дали има поставени подслушвателни устройства“, каза още Манолов.

Той изтъкна, че цялата информация от компютъра се съхранява и на друго място, като уточни, че става въпрос за "устройство, което носи на врата си".

Полицаите са го информирали, че извършителите на кражбата "са супер професионалисти".

Манолов допълни, че е разговарял за кражбата с вътрешния министър Румен Петков.

„Имах разговор с него и след втората кражба“, посочи той и добави, чe след този разговор са го обрали за трети път.

При първия обир на 4 декември 2006 г. са взети всички ценни вещи. На 27 март 2007 г. по думите му са взети предмети без особена стойност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

фсв

преди 16 години

Kогато синдикатите вземат пари от богатите .почти винаги става така че или им открадва важна информация с компютъра или омаловажават нещата както стана с учителите.В тази страна няма нищо истинско всичко е един декор и илюзия за наивното българско племе.Жалко че този народ не поумня.c

10

k

преди 16 години

neka si zakliu4va informaciqta na kompa..na tazi flashka vmesto kopie ot danite neka si nosi kliu4a.....kogato mahne6 fla6kata ot kompa informaciqta vurhu hardiska ostava kriptirana i za dase pro4ete nujen e kliu4a na fla6kata..za da se razkodira sled tova informaciqta bez kliu4 sa nujni godini rabota na mo6tni super kompiutri.....

9

k

преди 16 години

neka si zakliu4va informaciqta na kompa..na tazi flashka vmesto kopie ot danite neka si nosi kliu4a.....

fallback