Мъжът е задържан в София. Той е на 42 години, разведен, с един син. Снимка: Булфото
fallback

Антимафиоти са заловили софийски DJ, който обменял педофилски снимки на деца в интернет.

От Дирекцията за борба с организираната престъпност обясниха, че сигналът дошъл от конната полиция в Отава, където по Skype засекли българина да разменя "гнусни" фотоси на деца между 3 и 10 години.

Мъжът е задържан в София. Той е на 42 години, разведен, с един син.

Според разследващите Dj-ят имал интерес към малки момиченца, дори го подозират във връзка с 13-годишна.

В дома му полицаите са открили два компютъра, лаптоп и оптични устройства с подобни снимки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

преди 16 години

Полицаите ни явно са неграмотни лъжци, а журналистите ни още по неграмотни който не само че лъжат но и си измислят и преиначават новините с цел материала им да стане по любопитен ...Истината е че полицаите от Отава са разменили снимки с него и са проследили откъде се вързва тои, а не че са го подслушвали (това просто е невъзможно в конкретния случей) ...Но тук тъй като на някой хора им е по изгодно цялата нация се лъже че това е постигнато чрез подслушване на skype-а му (не че е невъзможно да се подслушва skype, въпроса е че за да стане това трябва да са налице някой условия който в случаяа с полицайте от Отава няма как да са налице.

21

Mario Kempes

преди 16 години

Дайте ми само името на тоя и адреса му,нищо повече не ми е необходимо..Аз МОГА да покажа на държавата как да се раздава правосъдие в такива случаи

20

кирил

преди 16 години

ако някои изнасили дъщеряти и почне да разпространява снимки в интернет няма да се радваш ако го засекат. те дори и да имат достъп до твоята поща спокойно никой няма да е пипне докато не преценят че това е необходимо. а това става когато станеш обект на наблюдения(ако имаш връзка с престъпници или те са ти приятели или роднини.)

fallback