Едно от децата внесло пушката, скрита под якето си. Снимка: БГНЕС
fallback

Осмокласници от Професионалната гимназия по електротехника в Пловдив са стреляли с пушка в класна стая.

От Регионалния инспекторат по образование уточниха, че инцидентът е станал на 11 януари. Оръжието е самоделно и е било сглобено от единия от учениците.

Момчето мотивирало решението си, да отиде въоръжено на училище с постоянния тормоз, на който по-големите ученици подлагали по-малките в електротехникума.

Тримата осмокласници дори купили патрони за самоделката. Единият от тях внесъл пушката в училището под якето си, а другият стрелял в класната стая.

Няма ранени при инцидента. Момчетата са наказани с последно предупреждение за изключване.

Проучваме случая, разбрах сутринта за него, има противоречиви сведения, каза пред Дарик радио директорът на регионалния инспекторат по образование Александър Буздрев.

Той е разпоредил директорът на училището да изготви доклад за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

qnko

преди 15 години

Daskalite sa prekaleno stari za rabotata koqto varshat vsi4ki nastoqshti u4iteli trqbva nezabavno da si podadat ustavkata i da se oteglqt v dulbokata provinciq.

21

emilia

преди 16 години

Не най - интелигентният, а най - приспособимият. Джунгли има не само в екаваториалната гора, всичко се обърка и в България си имаме такива - в училищата, където по силният изяжда по слабият. Учителят е: лекар, полицай, следовател, телефона централа, адвокат- много често му се налага да защитава себеси, задължен е да пише -3 иначе незнае какво ще му се случи, бърще носове, вързва обувки, става и Ди- джей, защото в час му се налага да слуша 25 мобилни телефона и нищо неможе да направи, той е с отсечени ръце и дори и да гои бият трябва да стои и мълчи. Учителят е всичко дръго НО НЕ И УЧИТЕЛ!!!!!!!!!!! Училището също!!!!!!!!! И най - важното няма кой да види всичко това- питам се защо???????????????????????

20

Serg0o

преди 16 години

Toq e trqbvalo da gi izbie si4kite... kakto v amerika predi vreme ;)

fallback