Снимка: AFP
fallback

Двама полицаи се самоубиха за последните два дни в Плевен, съобщиха от МВР.

Първият е Симеон Йорданов от Второ РПУ в Плевен.

Според негови колеги Йорданов се е самоубил в четвъртък срещу петък след семеен скандал със съпругата си, която се прибрала наскоро от работа в Испания.

Съобщението за втория самоубил се полицай - Калоян Бонев е подадено малко след полунощ от съпругата му.

Според нея той се е прострелял със служебното си оръжие в дома си.

Бонев е служител на Криминална полиция във Второ Районно полицейско управление.

По първоначални данни няма общо между двата случая и те са вследствие на лични мотиви.

Смъртта на полицаите се разследва от Военна прокуратура и Военна полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Alex

преди 16 години

Abe hora naistina li ste tolkova prosti kolkoto se pokazvate??????????? Nima ne pravite razlika mezdu каtadgia и полицаi ot kriminalen otdel! Haide obrazovaite se i togava bulvaite tolkova zloba!!!!!!!!!!!!

42

преди 16 години

Мила ми Ани,от твойте думи стигам до извода , че освен полицайте мразиш и мъжете/с това работно време едвали мислеш за секс/,мразиш и жените ,защото за разлика от теб те имат време за това и изобщо ти мразиши себеси за това ,че си жив .Относно полицайте убеден съ , че тези хора заслужават уважение и когато им го покажем , тогава и те ще променят отношението към нас.Бил съм свидетел на случка при която от15 очевидеца единствено аз останах да свидетелствам и в съда адвоката на престъпника ме изкара , за да свидетелствам от полицията са ми платили. От тогава защитавам всеки полицай,не защото са ми"платили", а защото оществото ни ги прави такива каквито са-хубави или лоши. з

41



преди 16 години

не е хубаво така да плюете полицаите. Те са като всички хора , имат си проблеми и т.н. + това са и единствените които ви пазят - малко но все пак ви пазят. Ако не е така , досега да са ви наебали *** и мутрите по 20 пъти всеки. Това, че разни задръстени селски п-у-т-к-и като Ани ги *** за 400 лева че и по 12 часа на ден си е техен проблем. И стига сте писали дечица такива песни за умрели ченгета на разин наркомански пънк групички , че нета не е анонимен *** , да не глобим мама и тате с по 1 заплата ..

fallback