Снимка: БГНЕС
fallback

„Разбира се че се притеснявам, начинът по който ние живеем се наказва в eвропейска България и най-вече с физическа саморазправа. Това дълбоко ме смущава“, каза пред bTV  Весела Лечева по повод покушението срещу съпруга й Манол Велев.

„Все още нямам отговор защо се случи. Не съм човек който ще преследва МВР с въпросите докъде стигнахте“, обяви тя и допълни, че трябва да има обществен натиск МВР да си върши работата.

Лечева призна, че се движи с охрана, „но мисля, че това не е решение на въпроса, каза тя и допълни че решението трябва да се търси и в друга посока“.

Лечева бе категорична, че много добре познава бизнеса на съпруга си и проблемът по думите й не е от там.

"Аз считам, че България трябва да защитава тези, които работят открито и прозрачно", каза тя.

Според нея лекарите са си свършили работата по най-добрия начин, но трябва да се потърси начин да бъде преодолян този модел на саморазправа.

Лечева каза, че съпругът й все още е в тежко състояние, но бавно се подобрява.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

без значение

преди 15 години

Какво да коментирам ? Тотото или онзи дето днес на червено мина с голямото си BMW с цвят черен като това в главата му !И понеже съм пешеходец и минавам на зелено а той е длъжен да ми даде предимство......свалило това прозореца и ме нарича ЕЙ П...О? А аз дори не знам от кой модел е неговото BMW но видях че отзад пише М3 - каквото и да означава. Още колко такива случаи да коментирам и опиша , или все още държите да пишем за темата за тотото.

31

преди 16 години

Съгласен съм, че напоследък малко се стреля, а още по-малко се улучва качествено - ето конкретния случай: стрелян ама недовършен! Доскоро имаше радост за населението - пуснеш вечерта новините и научиш, че някой душманин на народа дал фира и ти стане готино на угнетената душичка! А сега кво - хем малко стрелят, хем недоубити ги оставят! Срамота! Е на тоя бандит Манол Велев сега кво му е - вегетира като зеленчук в количка и със сламка се храни, не е на себе си, а кака Веси хем вдига полата, хем мрънка.... Това семейство кви пари завлякоха - не е истина, другарки и другари! Човек прави струва, ама от господа не може да се откупи или накрая всекиму заслуженото! Стрелците и бомбаджиите да не дремят - работа и поле за изява има много по ликвидирането на лошите, дерзайте, съвременни робинхудовци, изпълнявайте си квотите по отстрела! Народа чака от вас бройки очистени богаташи!

30

преди 16 години

не ме притеснява това, че в България доста се стреля! По-скоро ме притеснява, че МАЛКО се стреля....и некачествено! А Весела да мълчи! България била наказвала тези, които водели като нейния стандарт на живот! Тя` Бг, ако ги наказваше и помен нямаше да има от такива като нея! Наказват се те самите - един-друг, според зависи кой в на кого територията е влязъл!

fallback