Служебната кола на председателя на ДАМС Весела Лечева е открадната. Снимка: Булфото
fallback

Служебната кола Ауди А6 на председателя на ДАМС Весела Лечева е открадната, съобщава БГНЕС.

Колата е била открадната в неделя от района на жк "Люлин".

Автомобилът е бил със син буркан.

Шофьорът на Лечева не е дал смислено обяснение на застрахователите какво е правил в неделя в квартал "Люлин".

Весела Лечева е депутат в 39-то и 40-то Народно събрание от гражданската квота на Българската социалистическа партия , а също и заместник-председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта.

От 8 септември 2005 година е председател на Държавната агенция за младежта и спорта (ДАМС).

Dnes.bg припомня, че съпругът й Манол Велев изпадна в кома, след като бе прострелян с един куршум в главата на 11 юли миналата година пред входа на кооперация на ул. "Мизия" 3, където е офисът му.

Той бе откаран в тежко състояние в Пирогов, където куршумът бе изваден, а по-късно беше преместен във ВМА.

Манол Велев е крупен бизнесмен, собственик на фирми, които имат инвестиции в туризма, строителството, транспорта и хазарта. Той е близък приятел и на бившия председател на БОК – Иван Славков.

Манол Велев е президент на футболен клуб "Академик".

Велев е президент на Българската боулинг федерация, като притежава част от най-големите боулинг центрове у нас.

От декември 2007 година Велев е изписан от ВМА- той е на поддържаща медицинска апаратура и системи, може да преглъща, да движи очите си и понякога крайниците си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

аз

преди 16 години

Браво 46 Georgi, браво 49 Жедижс, 100% ви подкрепям.А Ceasar и Monaco_kid, вие сигурно сте прятели още от времето на клубовете по интереси, а може би вашите татковци са от клуба, а вие тогава сте пишкали още в гащите и сте си играли около тях, за да навлизате отрано в системата? То че крадете крадете, ама от къде тази злоба към обикновенните хора от които крадете? Ако поне мъничко можете да разсъждавате и ако сте чели книжки, ще знаете, че богатия е богат защото някой работи за него, купува продукта, който произвежда или пък продава. В нормалните държави работодателя уважава работника си, продавача уважава клиента и т. н. Вие нямате нужда да уважавате, защото крадеца никого не уважава.Дори и в монента да сте "бизнесмени" началото е било с откраднатите пари на народа с който сега се гаврите.А между другото в нормалните страни също не е задължително световните шампиони да рупат на държавна ясла до живот! И това не значи че вече не са уважавани!По назад във форума един беше казал нещо за развръзката в държавата - до стената на парламента и по 2 пъти. Като че ли скоро само това ще бъде алтернатова на безобразията "у републиката".

51

MVR

преди 16 години

45-ти, Държавния служител, цял живот си *** и такъв ще си останеш. Хюм на държавна издръжка. Сигурно вече и спин си хванал.

50

Do 46, Go6o

преди 16 години

CeasarЕее Гоше, ти пак сега, бива ли така! Първо защо реши, че съм анонимен, написал сам си името, ако не виждаш. Второ, ако министрите /хората които управляват страната, било то добре или не/ ги транспортират с москвичи и лади, едва ли това ще подобри имиджа на нашата Европейска държава. Нека ти кажа нещо за чужденците - поне тези с власт, западно европейците да кажем.. никой не обича бедняци и мизерници и равнопоставеността в каквито и да са международни преговори се определя до голяма част от протокола. Да не говорим, че като крупен данъкоплатец аз не желая да бъда управляван от бедняци! Сиромах човек жив дявол както е казал народа!А относно Monaco kid бъркаш за 2 неща: 1. Дава доста за благотворителност, и то не в България; 2. Още доста време има да гушка, там кацата с меда не свършва лесно; просто познавам човека

fallback